Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Védettségi igazolvánnyal...

Védettségi igazolvánnyal rendelkezők, ti fogtok újra menni jövő heti nyitástól újra étterembe, moziba, színházba, konditerembe, szórakozóhelyre stb? Akinek nem, annak mi az ellenérve?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 08:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Moziba, színházba, konditerembe, "szórakozóhelyre" (kinek mit jelent) egyáltalán nem vágyódom már jó időben. Hosszú téli napokon, estéken szóba jöhet de ilyenkor már nem.

Wellness, vagy valami vízközeli program - étteremmel összekötve - az jöhet.

2021. ápr. 23. 09:22
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
(10-es vagyok, én nem oltva vagyok, hanem átestem rajta.) de különösebben eddig sem féltem a vírustól, ezután sem teszem.
2021. ápr. 23. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
Én egyébként őszintén remélem, hogy ma más nem, ez majd meghozza sok oltásellenes kedvét is az oltáshoz - aki igazán elborult, azét nyilván nem fogja, de aki csak divatból ellenezte eddig, az majd végiggondolja, megéri-e -, azt viszont én sem tartom igazságosnak, hogy vannak, akik már hónapokkal ezelőtt regisztráltak, ki tudja, mikor kerülnek sorra, és ők se mehetnek sehova.
2021. ápr. 23. 09:29
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
13.Hát az enyémet nem hozza meg például.
2021. ápr. 23. 09:31
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó,akkor el kell fogadni a kínait,esetleg oroszt.

Ha akar,várjon a divatos vakcinákra.

2021. ápr. 23. 09:32
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell vakcina.
2021. ápr. 23. 09:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy az oltott szülők hurcolhatják magukkal ezekre a helyekre az oltatlan gyerekeiket, (orbán ezt nyilatkozta) akik ugye a nyitva levő iskolákban-ovikban vígan terjesztik a vírust a mai napig, zárt helyekre még nem mennék, csak teraszokra.
2021. ápr. 23. 09:36
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem megyek. Mi az ellenérvem ? Nem vagyok hülye.

Nem egy ember lett covidos oltás után is. Súlyosan is. Semmi garancia nincs rá, hogy nem kapod el, arra főleg nincs, hogy nem hordozod és adod át másoknak.

Az oltási igazolvány csak egy parasztvakítás, amivel egy Orbán közeli ember megint jól jár.

2021. ápr. 23. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

"Utolsó,akkor el kell fogadni a kínait,esetleg oroszt.

Ha akar,várjon a divatos vakcinákra."

Nem divatból adatnak maguknak mást sokan, hanem mert nem az M1-et nézik és tudják, hogy a kínai szart sem ér. Még Kína sem azzal oltat, amit ők gyártanak.

2021. ápr. 23. 09:49
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
Látom, jól le lettem szavazni azért, mert én nem félek a vírustól. Én már átestem rajta, van igazolásom és IGEN, igénybe fogom venni a számomra szükséges szolgáltatásokat. Akik meg ennyire rettegnek, továbbra sem kötelezettek ilyen helyekre menni, szolgáltatásokat igénybe venni - legalább több hely marad nekünk. :)
2021. ápr. 23. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!