Hogyan tudnék tovább lépni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ki írtam ide már egy ilyesmii kérdést, de egyetlen 1 válaszoló volt, Szóval így tippek hogyan kezdhetnék mindent újra, vagy mert sokszor vissza gondolok mindenre, éshat nem a legjobb dolgok tortentek velem, és ha vissza gondolok mindig megint vissza jön ugyanaz, es újra és újra.. és megint ugyanaz az érzésem lesz, és így nem tudok mitcsinalni, egyszeruen nem tudom kiverni a fejemből a múltat, igaz nem törtent valami olyan hogy most "úristen" de nekem igen, szóval ha van valakinek valami tippe az újra kezdéshez,tovabb lepeshez, legyszives írja le, előre is köszönöm ❤❤2021. ápr. 22. 22:51
11/11 A kérdező kommentje:
És amúgy, telefonról írtamxdd
2021. ápr. 23. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!