Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért vagyok...

Szerintetek miért vagyok nagyon kiváncsi milyen lehet állami gondozottként intézetben élni?

Figyelt kérdés

Ismerek pár állami gondozott gyereket, láttam már intézetet belülről mert anyukám is dolgozott régen intézetben, és valahogy nagyon tetszenek ott a szobák, a gyerekek szabadsága, mindent megtehetnek mejdnem csak, tudom nekik is tartaniuk kell magukat szabályokhoz amit ott a intézetben vannak de mégis ugy érzem, hogy lakásotthonosnak lenni nagyon jó dolog.....!!

Meg az is jó még az intézetbe, hogy mindent megengednek a gyereknek mindent kipróbálhat, ugy öltözködhet ahogy akar, fiatalon cigizhet mert megveszik a nevelők nekik (hallottam) drogozhat (hallottam) mégse utálják ezért. Hazamehet ha olyan a szülői háttér az igazi szüleihez pár hétre...

ilyenek...szóval lehet rosszul gondolom de én ugy gondolom a lakásotthon egy paradicsom!!

2021. ápr. 12. 09:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Aztán majd jó nagyot csodálkoznál, ha a fürdőszobában hátulról jól megrakna egy túlkoros "lakótárs".... :-s
2021. ápr. 12. 11:02
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként én speci piáltam meg cigiztem is 16 évesen, pedig normális szüleim voltak, nem intézetbe nőttem fel. Egyszerűen nem kértem rá engedélyt tőlük, és nem az orruk előtt csináltam.
2021. ápr. 12. 11:02
 23/30 anonim ***** válasza:

19: aha... akkor már mindent értek....

Fölösleges itt bármit írni, kezelésben vagy... :)

2021. ápr. 12. 11:03
 24/30 A kérdező kommentje:

22! Jó neked,hogy engedtek a szüleid piálni, cigizni, nekem nem engedik. Sajnos még kapcsolatom sem volt igazából 1 se pedig itt vagyok lassan 17.

Kicsit élni akarok mert ugy érzem a semmibe mennek el a tini éveim, mindenki szarik rám, barátnőm is csak 1 van, és a pasik is csak neten szeretnek ugymond meg a lányok is ott szeretnek csak velem dumálni...

2021. ápr. 12. 11:07
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem engedték.

Szimplán úgy csináltam hogy ne tudjanak róla...

2021. ápr. 12. 11:08
 26/30 A kérdező kommentje:

Cigit azt mondjuk egyszer próbáltam,csak a rászokást nem engedik sajnos):

Piálni néha egy kis bort,pálinkát engednek velük inni, de buliba soha nem engednek el, mondjuk sajnos nem is lenne kivel mennem...

2021. ápr. 12. 11:09
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi a diagnózisod, amivel pszichológushoz járatnak?
2021. ápr. 12. 11:09
 28/30 A kérdező kommentje:
Azt mondják, nem értem az embereket és nem tudok társas kapcsolatot kialakítani sajnos...
2021. ápr. 12. 11:13
 29/30 A kérdező kommentje:
De most mondjátok meg mi a baj? Csak élni akarok mint minden más korombeli!!!
2021. ápr. 12. 11:14
 30/30 anonim ***** válasza:

Aha. És gondolod, hogy Mauglik között tudnál kialakítani...???

Fura fogalmaid vannak az "élés"-ről....

2021. ápr. 12. 11:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!