Szerintetek miért vagyok nagyon kiváncsi milyen lehet állami gondozottként intézetben élni?
Ismerek pár állami gondozott gyereket, láttam már intézetet belülről mert anyukám is dolgozott régen intézetben, és valahogy nagyon tetszenek ott a szobák, a gyerekek szabadsága, mindent megtehetnek mejdnem csak, tudom nekik is tartaniuk kell magukat szabályokhoz amit ott a intézetben vannak de mégis ugy érzem, hogy lakásotthonosnak lenni nagyon jó dolog.....!!
Meg az is jó még az intézetbe, hogy mindent megengednek a gyereknek mindent kipróbálhat, ugy öltözködhet ahogy akar, fiatalon cigizhet mert megveszik a nevelők nekik (hallottam) drogozhat (hallottam) mégse utálják ezért. Hazamehet ha olyan a szülői háttér az igazi szüleihez pár hétre...
ilyenek...szóval lehet rosszul gondolom de én ugy gondolom a lakásotthon egy paradicsom!!
Neked valami nagyon erős tévképzeteid vannak a valóságról.
Kb olyan mintha azt mondanád hogy milyen jó csövesnek lenni, hiszen szabad vagy, nem kell 8 órát munkahelyen töltened, nem kell aggódnod hogy fizesd a rezsit, vagy a lakás törlesztőjét, mert ha nem viszik a lakásod, de hát szerencsére nincs mit vigyenek.
Na az állami gondozott gyerekek élete pontosan így "paradicsom", mint a hajléktalanok élete azokhoz képest akiknek van egy normális rendezett élete...
Anyukám azt mondta,hogy ott dolgozni nehéz nagyon és nem a legjobb.
De én attól még szeretem ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!