Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért vagyok...

Szerintetek miért vagyok nagyon kiváncsi milyen lehet állami gondozottként intézetben élni?

Figyelt kérdés

Ismerek pár állami gondozott gyereket, láttam már intézetet belülről mert anyukám is dolgozott régen intézetben, és valahogy nagyon tetszenek ott a szobák, a gyerekek szabadsága, mindent megtehetnek mejdnem csak, tudom nekik is tartaniuk kell magukat szabályokhoz amit ott a intézetben vannak de mégis ugy érzem, hogy lakásotthonosnak lenni nagyon jó dolog.....!!

Meg az is jó még az intézetbe, hogy mindent megengednek a gyereknek mindent kipróbálhat, ugy öltözködhet ahogy akar, fiatalon cigizhet mert megveszik a nevelők nekik (hallottam) drogozhat (hallottam) mégse utálják ezért. Hazamehet ha olyan a szülői háttér az igazi szüleihez pár hétre...

ilyenek...szóval lehet rosszul gondolom de én ugy gondolom a lakásotthon egy paradicsom!!

2021. ápr. 12. 09:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert unatkozol és nincs mivel felhívni magadra a figyelmet.
2021. ápr. 12. 10:15
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami nagyon erős tévképzeteid vannak a valóságról.

Kb olyan mintha azt mondanád hogy milyen jó csövesnek lenni, hiszen szabad vagy, nem kell 8 órát munkahelyen töltened, nem kell aggódnod hogy fizesd a rezsit, vagy a lakás törlesztőjét, mert ha nem viszik a lakásod, de hát szerencsére nincs mit vigyenek.

Na az állami gondozott gyerekek élete pontosan így "paradicsom", mint a hajléktalanok élete azokhoz képest akiknek van egy normális rendezett élete...

2021. ápr. 12. 10:20
 3/30 anonim ***** válasza:
Csak azt felejted el, hogy nincs szerető, gondoskodó családjuk, ami biztos alapot nyújtson, hogy ne kallódjanak el.
2021. ápr. 12. 10:21
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy egy provokáló troll kérdés ez.
2021. ápr. 12. 10:26
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll tényleg, nem szokásom trollkodni. Tényleg kíváncsi vagyok az intézetes életre.
2021. ápr. 12. 10:27
 6/30 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű, azért mert fogalmad nincs a világról, életről, érzelmekről, arról hogy intézetis gyerekek valóban mit élnek át lelkileg.
2021. ápr. 12. 10:29
 7/30 anonim ***** válasza:
36%
NIncs is már intézet! Lakásotthonok vannak, családias körülményekkel.
2021. ápr. 12. 10:31
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
5: és akkor miért nem anyukádat kérdezed, ha ő ott dolgozott....???????
2021. ápr. 12. 10:32
 9/30 A kérdező kommentje:
Hát pont azért a környéken ahol élek, van egy csomó lakásotthon és mindet nagyából ismerem és tudom milyen és oda vagyok értük... lehet hogy felnőttként ott fogok dolgozni ha már nem élhetek ott, gyerekként.
2021. ápr. 12. 10:33
 10/30 A kérdező kommentje:

Anyukám azt mondta,hogy ott dolgozni nehéz nagyon és nem a legjobb.

De én attól még szeretem ennyi.

2021. ápr. 12. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!