Szerintetek miért vagyok nagyon kiváncsi milyen lehet állami gondozottként intézetben élni?
Ismerek pár állami gondozott gyereket, láttam már intézetet belülről mert anyukám is dolgozott régen intézetben, és valahogy nagyon tetszenek ott a szobák, a gyerekek szabadsága, mindent megtehetnek mejdnem csak, tudom nekik is tartaniuk kell magukat szabályokhoz amit ott a intézetben vannak de mégis ugy érzem, hogy lakásotthonosnak lenni nagyon jó dolog.....!!
Meg az is jó még az intézetbe, hogy mindent megengednek a gyereknek mindent kipróbálhat, ugy öltözködhet ahogy akar, fiatalon cigizhet mert megveszik a nevelők nekik (hallottam) drogozhat (hallottam) mégse utálják ezért. Hazamehet ha olyan a szülői háttér az igazi szüleihez pár hétre...
ilyenek...szóval lehet rosszul gondolom de én ugy gondolom a lakásotthon egy paradicsom!!
Nem tudom, hány éves vagy, én általános iskolára tippelnék, de próbáld di középsuliban majd a kollégiumot. Ott is saját magadért tartozol teljes felelősséggel, nincs ott anyu-apu, hogy csináljon helyetted mindent. Igaz, vannak szabályok, amikhez tartanod kell magad (nincs cigi, szex, drog, alkohol a koliban), de azért érezni lehet valamilyen szinten a szabadságot, miközben még normál emberként családod is van, akik majd támogatnak az egyetemen. Egyetemi koli is van, ott egyébként szinte szabályok sincsenek (vagy legalábbis könnyű őket kicselezni) így az is jó lehet számodra.
A témát meg azért tartod érdekesnek, mert először is benne vagy anyud által, másodszor pedig mert nagyon jó dolognak tartod, miközben nem az és ezért vágysz rá.
Pont a drogozás és egyéb devianciák érdekelnek...??
Amúgy kb. mesei szinten képzeled el, hogy mi van odabent...!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!