Akik távkapcsolatban élnek: ti találkoztok most párotokkal?
Sziasztok!
Akik nem egy városban élnek, ti most utaztok egymáshoz, vagy egy darabig szüneteltetitek ebben az időszakban? Kezdem úgy érezni, hogy ugyanott vagyunk megint mint az elején, sőt(!) és akkor mi majd' 3 hónap találkozást kihagytunk emiatt.. Ti hogy vagytok ezzel?
Kérlek normális válaszokat írjatok, biztos lesznek akik mondják, hogy "ne ez legyen már a legnagyobb probléma" stb. nekik előre leszegezném, hogy közel sem ez a legnagyobb gond, teljesen jól tudom, kiknek mivel jár még ez, csupán egy kérdés, érdekelne, ki hogy van ezzel.
Akkor ezek szerint a vonatozás szerintetek is biztosabb megoldás most, mint a buszozás?
Azért mi is úgy vagyunk vele hogy jóval kevesebb ember tartózkodik rajta és nagyobb a légtér is. Én jobb szeretem jelenleg ha ő jön inkább, mert ő nagyvárosban él, idefele alig utaznak vonaton ugyebár. Higiéniára nagyon figyelünk, nem tapizunk semmit úton, kézfertőtlenítés, minden megy.
Csak most hogy ennyire durvák megint a számok megtorpantunk kicsit, de látom nagyon nem vagyunk egyedül ezzel (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!