Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik távkapcsolatban élnek! Mióta vagytok együtt? Milyen gyakran találkoztok? Milyen messze vagytok egymástól? Kor, nemet is írjatok.
Négy éve vagyunk együtt.
Havonta 1 alkalommal, de már a második éve az egész nyarat együtt töltjük-felét nála, felét nálam. Illetve a szüneteket is próbáljuk kihasználni.
Én Budapesten, Ő pedig Prágában él. Szóval attól függ, de kb. 600 km
Minden nap skypeon(cam)-en beszélgetünk, és ott a fb, viber, whatsapp is, szóval nem olyan, mint ezelőtt 20-30 évvel, hogy csak levelezni tudnánk, és hetente 1 üzenetváltás! :D
Tényleg sokat beszélgetünk.
A kapcsolatban fontos a bizalom, és az őszinteség. Szerencsére nálunk az a felállás, hogy két olyan személyről van szó, aki pont a másikban találta meg az ideálját.
Ennek ellenére néha szoktam féltékenykedni, de jól kezeli a dolgot! :D
22/F
2 éve vagyunk együtt, havonta 1x, jobb esetben 2x találkozunk, de sajnos csak ő tud jönni hozzám, pár órára. 200 km van köztünk, bár akkor jobb a helyzet, mikor nincs köztünk távolság.
Ő 23/F, én 17/L
2-es, 200 km-nél kéthavonta? Mivan, nem is szeretitek egymást, ha csak ennyiszer találkoztok...
Kérdező: 1000 km, fél évig éltünk így, és háromhetente találkoztunk egy hétre.
Már összeköltöztünk.
27n, 33ffi
Majdnem 1 éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk! :) Mivel 350 km van köztünk, kicsit nehézkes a találkozás. Csak én tudok menni hozzá és eddig úgy volt, hogy 2-3 havonta sikerült megoldani...:( Ő 19 én 17. Nyárra már van végleges megoldás, Szeptembertől fogunk havonta találkozni. Meg ugye a szünetek... :)
17/L
2 éve és 2 hónapja.
Amikor nekem van suli szünetem ez mikor hogy esik de olyan 2 havonta....
1000 km-re vagyunk egymástól.
16L / 21F
8.000km (én győztem) Ritkán tudunk találkozni mert a repülőjegy 200 ezertől indul és a határ a csillagos ég, ráadásul USA-ban a belépés is nehézkes, főleg ha megtudják hogy barátnődhöz/barátodhoz mész. Nem tudunk gyakran találkozni, mert legalább 2 hétre érdemes elutazni és 200.000-től indulnak a repülőjegyek.
Most vízumot intézünk hogy kiköltözhessek hozzá. Ha minden jól megy akkor idén együtt fogunk élni.
Bekönnyeztem.. ez olyan édes😢😢
Remélem még együtt vagytok és hogy már együtt éltek❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!