Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha a COVID-nak vége lesz, ti...

Ha a COVID-nak vége lesz, ti mit fogtok csinálni?

Figyelt kérdés

Én utazgatni szeretnék majd, járni a világot, bulizni, koncertekre és rendezvényekre járni. Ti mit csinálnátok a vírusos időszak után? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

19L

2021. márc. 18. 11:22
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
13%

51: nem viccelődök. Volt idő, hogy nem vettem komolyan, főleg amíg nem ismertem senkit aki belehalt volna. De sokan csak előnyt akarnak ebből is kovácsolni, nem magyarország hanem európai szinten. Ez már annyira nem vicces. És ilyenkor születnek az olyan értelmes intézkedések, mint az egyik bezzegországban, hogy pl. 4 fős család nem látogathatja a nagymamát, de nagymama látogathatja a 4 fős családot. Vagy úgy sincs hová menni, minden zárva, de zárjuk pluszba be az embereket, amikor nagy eséllyel úgyis munkában, vagy munkábamenet fertőzik egymást.

Az ilyen intézkedések után felmerülnek a kétségek, hogy vajon lesz-e vége.

2021. ápr. 6. 14:51
 52/57 anonim ***** válasza:
5%
Meg azt elfelejtettem, hogy ugye az astrában eddig sziklaszilárdan hittek. Még akkor is amikor felmerült a vérrögképződés. Talán itt is volt róla vita. Aztán a németek már csak 60 felettieket oltanak vele, most meg az index címlapján olvasom, hogy mégis van összefüggés. Szerintem minden nagyon bizonytalan.
2021. ápr. 6. 14:53
 53/57 anonim ***** válasza:
85%
Semmit. Depressziós leszek hogy vége a távoktatásnak 😂
2021. ápr. 21. 17:24
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha vége? Nem fogok annyi pácienst rettegni látni, nem fogok annyit a rendelőben lenni. Lesz viszont más dolgom.
2021. máj. 18. 10:43
 55/57 anonim válasza:
80%
enni
2021. máj. 18. 22:21
 56/57 anonim ***** válasza:
91%
Szilvásbuktát
2021. máj. 18. 22:29
 57/57 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Szilvásbuktát bármikor lehet csinálni. :D
2021. júl. 23. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!