Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha a COVID-nak vége lesz, ti...

Ha a COVID-nak vége lesz, ti mit fogtok csinálni?

Figyelt kérdés

Én utazgatni szeretnék majd, járni a világot, bulizni, koncertekre és rendezvényekre járni. Ti mit csinálnátok a vírusos időszak után? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

19L

2021. márc. 18. 11:22
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%

#40-nek. Igen, elmondták 100-szor. Ha elmondom az ellenkezőjét 200-szor akkor azt hiszed el?

Az is gyakran elmondják, hogy a vezető politikusoknak nincs vagyona. :)

2021. ápr. 6. 08:00
 42/57 anonim ***** válasza:
75%

41#nek

Akkor ezek szerint te azt hiszed, hogy nem is oltanak senkit, vagy pedig azt, hogy nem lesz feloldás.

Elég buta vagy, mert már szerdán délben meglesz a 2 és fél millió oltott és elkezdik a korlátozások feloldását. Te csak siess haza továbbra is este 8-ra, mert szerinted hazudnak, és nem igaz, hogy 10-ig kint lehet maradni. És ez azért van, mert tagadják, hogy a közpénz egy részét ellopják.

Mégis miért kellene a korrupciót a járvánnyal keverni?

Ha a butaság fájna, ordítanál.

2021. ápr. 6. 08:06
 43/57 Kései Sirató ***** válasza:
94%

Nem túl értelmes a 41-es, ne foglalkozzatok vele.

Én már várom, hogy nyissanak a boltok, szolgáltatok. Már csak pár nap.

Aztán a sulik és éttermek is nyitnak. Persze nem mindenki hiszi el, az maradjon továbbra is otthon, de otthon is tegye fel a maszkot!

2021. ápr. 6. 08:08
 44/57 anonim ***** válasza:
91%

Látom, igen.

2021. ápr. 6. 08:28
 45/57 anonim ***** válasza:
6%

“ Elég buta vagy, mert már szerdán délben meglesz a 2 és fél millió oltott és elkezdik a korlátozások feloldását. Te csak siess haza továbbra is este 8-ra, mert szerinted hazudnak, és nem igaz”

Nem vagyok buta, csak veled ellenben tovább látok az orromnál és a saját lakhelyemnél.

Nem sietek haza, mert ahol élek, nincs kijárási tilalom 100-as r-érték alatt. Ha elérik a 100-at, akkor is este 9-től van reggel 5-ig.

Tudom, számodra hihetetlen, mert a várostáblád még nem láttad kívülről.

Lehet, hogy épp Magyarországon lesz lazítás, mint ahogy tavaly is volt egész Európában. Még azt is mondta a német vezetés, hogy a mostani tapasztalattal nem lenne szükség több lezárásra. Mindenki el is hitte, pont mint most. Ősszel aztán jött az hogy csak novemberre csak 4 hét. Azóta sem sok minden változott. (Valami azért igen)

Elhiszem, hogy most lesz megint némi lazítás. De majd térjünk vissza a témára ősszel. De lehet nem is kell addig várni. Majd megnézzük, mi a helyzet a mutánsokkal, mers vírussal stb.

Majd akkor megvitatjuk, ki a buta.

2021. ápr. 6. 13:23
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

42: sakkozó galambnak tetszik lenni?

“ És ez azért van, mert tagadják, hogy a közpénz egy részét ellopják.”

Hol írtam ilyet? Ha nem tudod idézni, az azért van, mert nem találsz fogást, és próbálsz kreálni egyet.

2021. ápr. 6. 13:26
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

#45-nek:

Nézd, ha magyarul írsz magyaroknak, odabiggyesztheted legközelebb, hogy te nem is itt élsz. Hol élsz, Romániában, vagy Ukrajnában?

Szerinted a te országodban soha nem lesz feloldás?

2021. ápr. 6. 13:27
 48/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy hogy hol élek? Szerintetek mindkettő lehagyta Magyarországot. :D

Szerintem nálatok sem lesz, csak engednek kicsit a pórázon, aztán megint húznak. Különben elszakad.

2021. ápr. 6. 13:30
 49/57 anonim ***** válasza:
68%
Ok, legyen ukrajna. Megadom magam. Ukrán nyugdíjas vagyok magyar adófizetők pénzéből.🤣🤣🤣
2021. ápr. 6. 13:31
 50/57 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Nem szégyen az, ha máshol élsz, viszont a járvány nem játék, azzal viccelődni hülyeség.
2021. ápr. 6. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!