Ha a COVID-nak vége lesz, ti mit fogtok csinálni?
Én utazgatni szeretnék majd, járni a világot, bulizni, koncertekre és rendezvényekre járni. Ti mit csinálnátok a vírusos időszak után? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
19L
#40-nek. Igen, elmondták 100-szor. Ha elmondom az ellenkezőjét 200-szor akkor azt hiszed el?
Az is gyakran elmondják, hogy a vezető politikusoknak nincs vagyona. :)
41#nek
Akkor ezek szerint te azt hiszed, hogy nem is oltanak senkit, vagy pedig azt, hogy nem lesz feloldás.
Elég buta vagy, mert már szerdán délben meglesz a 2 és fél millió oltott és elkezdik a korlátozások feloldását. Te csak siess haza továbbra is este 8-ra, mert szerinted hazudnak, és nem igaz, hogy 10-ig kint lehet maradni. És ez azért van, mert tagadják, hogy a közpénz egy részét ellopják.
Mégis miért kellene a korrupciót a járvánnyal keverni?
Ha a butaság fájna, ordítanál.
Nem túl értelmes a 41-es, ne foglalkozzatok vele.
Én már várom, hogy nyissanak a boltok, szolgáltatok. Már csak pár nap.
Aztán a sulik és éttermek is nyitnak. Persze nem mindenki hiszi el, az maradjon továbbra is otthon, de otthon is tegye fel a maszkot!
“ Elég buta vagy, mert már szerdán délben meglesz a 2 és fél millió oltott és elkezdik a korlátozások feloldását. Te csak siess haza továbbra is este 8-ra, mert szerinted hazudnak, és nem igaz”
Nem vagyok buta, csak veled ellenben tovább látok az orromnál és a saját lakhelyemnél.
Nem sietek haza, mert ahol élek, nincs kijárási tilalom 100-as r-érték alatt. Ha elérik a 100-at, akkor is este 9-től van reggel 5-ig.
Tudom, számodra hihetetlen, mert a várostáblád még nem láttad kívülről.
Lehet, hogy épp Magyarországon lesz lazítás, mint ahogy tavaly is volt egész Európában. Még azt is mondta a német vezetés, hogy a mostani tapasztalattal nem lenne szükség több lezárásra. Mindenki el is hitte, pont mint most. Ősszel aztán jött az hogy csak novemberre csak 4 hét. Azóta sem sok minden változott. (Valami azért igen)
Elhiszem, hogy most lesz megint némi lazítás. De majd térjünk vissza a témára ősszel. De lehet nem is kell addig várni. Majd megnézzük, mi a helyzet a mutánsokkal, mers vírussal stb.
Majd akkor megvitatjuk, ki a buta.
42: sakkozó galambnak tetszik lenni?
“ És ez azért van, mert tagadják, hogy a közpénz egy részét ellopják.”
Hol írtam ilyet? Ha nem tudod idézni, az azért van, mert nem találsz fogást, és próbálsz kreálni egyet.
#45-nek:
Nézd, ha magyarul írsz magyaroknak, odabiggyesztheted legközelebb, hogy te nem is itt élsz. Hol élsz, Romániában, vagy Ukrajnában?
Szerinted a te országodban soha nem lesz feloldás?
Nem mindegy hogy hol élek? Szerintetek mindkettő lehagyta Magyarországot. :D
Szerintem nálatok sem lesz, csak engednek kicsit a pórázon, aztán megint húznak. Különben elszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!