Ha a COVID-nak vége lesz, ti mit fogtok csinálni?
Én utazgatni szeretnék majd, járni a világot, bulizni, koncertekre és rendezvényekre járni. Ti mit csinálnátok a vírusos időszak után? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
19L
#11 előtte nem ment, utána miből gondolod, hogy menni fog?
Kérdező:
Nem lesz vége! 1,3 millió beoltottal és bezárásokkal sem csökken a fertőzöttek száma. 3. hullámnál tartunk. Semmi sem zárja ki a 15. meg a 152. hullámot.
Amúgy dolgozni fogok, hazán hulla fáradtan hazajövök aludni, majd másnap minden kezdődik elölről. Ez megy már 10 éve, covid előtt is ez ment, utána is ez fog.
Mikor elkezdődött vettem egy üveg Dom Perignont, mert mindig is kíváncsi voltam az ízére, meg, hogy milyen egy ilyen drága pia. Azt mondtam, mikor véget ér ez a szаr, megiszom. Évek óta vágytam rá, ez ilyen becsípődés nálam :D Tehát az volt a terv, ha ennek vége, pezsgőt bontok.
Na, a lényeg, hogy nem bírtam kivárni. Ledoktoráltam és szűk családi körben megittuk.
Attól tartok, valószínűleg bevonulok egy öregotthonba, ősz aggastyánként.
üdv, 35F
"Nem tudom még. 2073-ban valószínűleg nyugdíjas leszek már, rosszabb esetben halott. :D"
Rosszabb esetben? Inkább jobb esetben... Én már most halott lennék, bár már a sz*ros covid előtt is az akartam lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!