Ha a COVID-nak vége lesz, ti mit fogtok csinálni?
Figyelt kérdés
Én utazgatni szeretnék majd, járni a világot, bulizni, koncertekre és rendezvényekre járni. Ti mit csinálnátok a vírusos időszak után? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
19L
2021. márc. 18. 11:22
31/57 anonim válasza:
Hahaha...
A mikulásban is hiszel még? Elvileg azt is ígérték 8.-a előtt, hogy 22-éig tartanak a lezárások. Hányadika is van ma?
32/57 moozygoo válasza:
Megsiratom hogy megszűnik a covid miatti plusz pénzem :(
33/57 anonim válasza:
Oltásról hallottál már, vagy még nem?
34/57 anonim válasza:
34#
Hallottam. És? Mit szerettél volna ezzel mondani?
35/57 anonim válasza:
Magyarorszagot, az anyukamat latni.
37/57 anonim válasza:
Elmegyek barátokkal egyet bulizni, és utazni szeretnék menni, világot látni! Új embereket megismerni, mindennek aminek értelme van.
38/57 anonim válasza:
Ritkábban fogom látni a gyerekemet.:(
Én maradnék szívem szerint örökké home office-ban.
39/57 anonim válasza:
Ha vege ennek a helyzetnek, akkor en is utazni szeretnek, szeretnek minnel tobb helyet latni, mielott valasztanek egy uticelt koltozeshez.
40/57 anonim válasza:
#34-nek
Ha elegen beadatják az oltást, akkor lesz feloldás. Aki nem látja az összefüggést, vak. Főleg, hogy ezt már 100-szor el is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!