Pedofília, nemi erőszak, kannibalizmus. Hogy tudnak az emberek ilyen dolgokkal viccelődni?
Nem egyszer hallottam már ilyen "poénokat" elhangozni társaságban, de Facebook kommentet is olvastam már kisgyerekes apukától, aki szerint azért jó a gyereklány, mert kis szájban nagyobbnak tűnik a f***a.
Ezek most tényleg olyan viccesek? Normális az, aki gy nő/kisgyerek megerőszakolásával "poénkodik"? Nagyon sokszor megkaptam már, hogy túlreagálom, hogy nem értem a viccet (de értem, csak nem vicces), de én úgy érzem, hogy ez minden jóérzésű ember számára undorító.
17
Félreértések elkerülése véget...én nem posztolok ilyesmit, de benne vagyok pár ilyen fb csoportban és ott senkit nem zavarnak a hasonló jellegű ""poénok"".
Az elég nagy baj ha az ilyenek senkit nem zavarnak. A fekete humorral nekem sincs problémám, tuti pokolra is kerülök miatta, hogy jókat tudok rajta nevetni, de én ebben nem látom a humort. Aki ilyennel "viccel" ott valami baj van. Ha legalább vicces lenne, de még az se.
22
Hasonló véleményen vagyok, én tovább görgetek az olyan posztokon.
Mind1 nem írok többet, mert látom szét vagyok pontozva pedig semmi rosszat nem írtam :D
Nekem tetszenek az ilyen viccek. Lehet pontozni. ;)
17/L
#29.
És te azt normális dolognak tartod, hogy egy viccért kivégzik az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!