Ti mit gondoltok Armin Meiwes német kannibálról?
2019. dec. 28. 17:18
1/12 anonim válasza:
Magányában megevett egy embert és rossz gyermekkora volt..
Hmm. 😏😂
2/12 anonim válasza:
En ismerem a tortenetet nagyon jol.
Azt,h bar beleegyezessel tortent a dolog,ettol fuggetlenul egy FA/S/Z KALAP.Ott rohadjon meg ahol van!!!!!!
3/12 anonim válasza:
Nekem valamilyen szinten "szimpatikus", de ettől függetlenül egy beteg elme, akit elzárva kell tartani a Világ elől.
4/12 anonim válasza:
Pont tegnap találtam meg én is ezt a videót :) Sajnos a rossz gyerekkor ritkán nem üt vissza később, a sztori alapján én az anyját is abszolút elítélem,hisz senki sem születik gonosznak.
5/12 anonim válasza:
Én is felfogok adni a neten egy hirdetést hogy egyenek meg és egy szexi lány tegye 😀 na jó nem de vicces lenne.
6/12 anonim válasza:
# 5 Nekem eleg ha meg eszi a faxomat !
7/12 anonim válasza:
Remélem nem engedik szabadlábra 2021-ben.
8/12 anonim válasza:
# 7 Hat en is azt szeretnem,h ne engedjek ki!!!!!
9/12 anonim válasza:
Azt, hogy legalább készült belőle egy nagyon jó Rammstein szám a Mein teil.
10/12 anonim válasza:
Semmit. Az idióta "áldozat" azt akarta, hogy megegye, a csávó megette. Persze egy beteg ember, maradjon rács mögött, de túlságosan nem zaklat fel, hogy megevett egy deviáns barmot.
Viszont a csaj a videóban nagyon irritáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!