A nők a neten miért nem akarnak beszélgetni?
Hiába probálok ismerkedni nem írnak vissza sajnos. Tehát innen látszik hogy a társkeresők semmit nem érnek. Ha vissza is írnak később eltünnek. Csak nem értem hogy ezt miért csinálják.
Én így szoktam beszélgetést kezdeményezni: Szia Van kedved beszélgetni? Aztán bármi temárol elkezdek vagy elkezdünk semmit nem reagálnak sajnos. Tipikus bunkóság ez a fajta viselkedés én ezt gondolom.
Próbáld ki! Keress egy modellt, és inkább az Instájáról tölts le képeket!
Hidd el, hogy nekem lesz igazam!
Tudnám, miért kell általánosítani...? Azért, mert egyeseket a menőgyereke párszor kihasználtak, nem jelenti azt, hogy minden férfi egy érzéketlen tuskó, aki csak a lyukat látja a nőkben!
Ennyi erővel azért se pattogjatok, kedves hölgyek, hogy mi meg úgy vélekedünk rólatok, hogy nektek csak a bunkó, nőverő, érzéketlen, gazdag férfiak kellenek! Ja, hogy ez már baj, mi...? Én kérek elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!