Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők a neten miért nem...

A nők a neten miért nem akarnak beszélgetni?

Figyelt kérdés

Hiába probálok ismerkedni nem írnak vissza sajnos. Tehát innen látszik hogy a társkeresők semmit nem érnek. Ha vissza is írnak később eltünnek. Csak nem értem hogy ezt miért csinálják.

Én így szoktam beszélgetést kezdeményezni: Szia Van kedved beszélgetni? Aztán bármi temárol elkezdek vagy elkezdünk semmit nem reagálnak sajnos. Tipikus bunkóság ez a fajta viselkedés én ezt gondolom.

2021. febr. 18. 13:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Próbáld ki! Keress egy modellt, és inkább az Instájáról tölts le képeket!

Hidd el, hogy nekem lesz igazam!

2021. febr. 18. 15:48
 22/32 A kérdező kommentje:
En szivesen beszelgetek 200 kgs novel is megadom neki az eselyt de mar nekik is csak jokepu vagy gazdag pasi kell.
2021. febr. 18. 16:24
 23/32 anonim ***** válasza:
51%
És így derült ki, hogy ez is csak trollkodás.
2021. febr. 18. 16:31
 24/32 anonim ***** válasza:
Te kivételes esetben vagy még a saját nemeden belül is. Azért a férfiak többsége is a jó nőket hajtja - legalábbis komoly kapcsolatra. Arról meg nem a nők tehetnek, hogy sok pasinak egy patronra még egy szimpatikusabb nősténykecske is megtenné, mert nőnemű és lyuknak lyuk.
2021. febr. 18. 16:37
 25/32 anonim ***** válasza:
33%

Tudnám, miért kell általánosítani...? Azért, mert egyeseket a menőgyereke párszor kihasználtak, nem jelenti azt, hogy minden férfi egy érzéketlen tuskó, aki csak a lyukat látja a nőkben!

Ennyi erővel azért se pattogjatok, kedves hölgyek, hogy mi meg úgy vélekedünk rólatok, hogy nektek csak a bunkó, nőverő, érzéketlen, gazdag férfiak kellenek! Ja, hogy ez már baj, mi...? Én kérek elnézést!

2021. febr. 18. 19:37
 26/32 anonim ***** válasza:
Mert muszáj csodálkozniuk,hogy nem beszél velük senki,nincs senki mellettük,párjuk,stb.
2021. febr. 18. 19:52
 27/32 anonim ***** válasza:
48%
Tehát gyakorlatilag hozzák a kevés érzelmi intelligenciát(amiből elvileg nekik több van),és hozzák az előző tapasztalatokból az abberrációkat,magyarul nem ír vissza,stb stb,mintha az exe lennék.
2021. febr. 18. 19:53
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem mindenki akar csak a szexről, és társairól csacsogni, vannak értelmesebb dolgok is.
2021. febr. 18. 22:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Pl
2021. febr. 18. 22:38
 30/32 A kérdező kommentje:
Igazatok volt kedves férfi társaim. Kitettem profilképnek férfiszemmel is egy "jóképű" külföldi modell srácot akit kevesen ismernek és ugyanazt írtam az üzenetben mint a normál profilomon és a kamu profilomra egyből érkezett is üzenet meg visszaírtak. Ennyit a nőkről meg a kreativitásról.
2021. febr. 19. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!