A nők a neten miért nem akarnak beszélgetni?
Hiába probálok ismerkedni nem írnak vissza sajnos. Tehát innen látszik hogy a társkeresők semmit nem érnek. Ha vissza is írnak később eltünnek. Csak nem értem hogy ezt miért csinálják.
Én így szoktam beszélgetést kezdeményezni: Szia Van kedved beszélgetni? Aztán bármi temárol elkezdek vagy elkezdünk semmit nem reagálnak sajnos. Tipikus bunkóság ez a fajta viselkedés én ezt gondolom.
Szerintem sokan kb heccből vannak fent társkeresőn. Régen is ez volt, most is ez van. Én találtam társat, de kb. 4 évig használtam társkeresőket.
Ne kérdezd, hogy melyik társkeresőn, mert már elfelejtettem, sok meg már nem is létezik.
Én kevés üzenetet kaptam, viszont sok volt a bunkózó vagy olyan, aki pl. 20 évvel idősebb volt/messze élt, és egy idő után teljesen kedvtelen lettem.
Marhaság. Ahogy mindenki más, a nők is csak annak írnak vissza, akinek rögtön megtetszik a külseje.
Szóval aki nem tetszik nekik vagy nincs is kint fotó, az élből bukott. A szöveg csak utána jön.
Mert valószínűleg nem vagy elég jóképű... Megtehetik, hogy csak a számukra lehelyesebbeknek írnak vissza, mivel jóval nagyobb a kereslet, mint a kínálat!
Az már mellékes, hogy a jóképű férfiak egy idő után megunják a nőket, és keresnek egy másikat, a csajt meg minden érzelem nélkül kihajítják, mint az agyonhasznált alsóneműt...
Utána meg ezektől a nőktől jön a hiszti, hogy minden férfi szemét, csak kihasználja a lányokat...
A nagymamám is azt mondta, hogy ma már nagyon ritka a normális lány! Mindnek csak a saját ház meg az autó számít...
6 - os vagyok: itt is olykor szoktam levelezni. Eleinte minddel nagyon jól haladnak a dolgok. Aztán jön a képcsere Snapchaten vagy Messengeren, és onnantól hirtelen vége a lelkesedésnek, és eltűnnek vagy napok múlva reagálnak egy - két szóban... Már nem lelkesíti őket, hogy sportos vagyok, meg szeretek sütni - főzni...
Ráadásul gazdag sem vagyok... Haver, sajnos, ha ronda vagy és gazdag se vagy, akkor iszonyat nehéz a párkeresés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!