Azt bóknak, vagy sértésnek vegyem, ha azt mondták nekem hogy a testem jobb mint az arcom?
Egyik jobb, mint a másik. Ez azt jelenti, hogy mindegyik nagyon jó.
De azt, hogy jobb, úgy is lehet érteni, hogy egyik sem jó, de ha már választani kell, akkor inkább a tested.
Sértés.
Arccal nem lehet mit kezdeni.
Testtel pedig lehet.
Ráadásul az arcon áll vagy bukik minden (kb. 90-95%-ot nyom a latba).
Reszvetem. Fiatal koromban en is sokat hallottan ezt magamrol. Nekem atlagos sulyu, jo alakhoz volt sovany arcom.30 utan hiztam, azota is tartom. Ugymond formasan teltebb lettem. (Megvan a mell, derek, csipo arany.)Az arcom pedig sokkal jobb lett.
Rogton eszrevettem, hogy jobban tetszem. Olyan ferfiak is esztevettek akik vekonabban elmentek volna mellettem. Fogyni nem szeretnek!
Ismertem olyan nőt, aki nem kicsit túlsúlyos volt, rendesen állóhurkái voltak (bár messze volt az elhízottól, de alkatra 3-ast se adnék a tízből, csípőnél mintha szétfolyna a teste), de arcra 10-ből minimum 9.5-es....és ismerek olyat, akinek 100%-os, fullos bombateste van, de arcra rohadtul nem az esetem.
Mondanom sem kell, ha választanom kéne, inkább az elsővel jönnék össze.
Vond le a következtetést, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!