Melyik intézmény hiányzik a legjobban nektek a COVID miatti bezárások következtében?
Es van-e olyan, aminél szerintetek indokolatlan, hogy zárva kell legyen? A példa(!) kedvéért, hogy pl. edzőterembe az emberek éppen az egészségük miatt mennek, tehát nyitva lehetne.
Vagy indokoltnak tartjátok, hogy tényleg MINDEN zárva van?
Nem lehetne valami arany középutat találni?
Színház, mozi, könyvtár, múzeum, kocsma. Ezek közül a könyvtár és múzeum zárlatot nem értem, covid nélkül is alig lézengenek ott emberek. Hatalmas a belső tér és könnyű távolságot tartani. Imádtam beülni a könyvtárba és ott olvasni a jó kis fotelekben :)
Emellett a vadaspark is hiányzik, azt se értem miért nem lehet bemenni. Szabad levegő és csak nyáron van tömeg, máskor nem.
A klinikai gyakorlatok orvosin. Az elméleti dolgokat tényleg el lehet sajátítani otthon még ezen a szakon is, de eddig a covid kezdete óta az összes gyakorlatunk elmaradt, elsumákolták mondván, hogy "majd pótoljuk, ha lehet". Úgy érzem, hogy a tudásunk ennek erősen a kárát szenvedi és nagy sz#rban leszünk (mi és a leendő betegeink is), ha végül online lediplomázunk és több szobában töltött év után kerülünk be hirtelen egy kórházba dolgozni.
Nyilván hiányoznak az egyetemi programok, mozizás, éttermek, kocsmák is, de ezt még bőven elviselem. A távoktatásos bohóckodással viszont úgy érzem, hogy csak az időmet pazarlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!