Sajnos sok a kirothadt fogam. Van hogy már szóltak is, rámszóltak hogy csináltassam meg. De nincs pénzem. Miért aláznak meg így?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 19:26
11/27 A kérdező kommentje:
hát ez az ami nekem kell az ebe nincs benne!
2021. jan. 21. 19:46
12/27 A kérdező kommentje:
iregszemcse
2021. jan. 21. 20:08
13/27 anonim válasza:
Azért ahhoz kell egy fajta fogyatékosság, hogy az ember azt sem veszi észre, hogy nem 1 emberrel beszélget. De azért köti az ebet a karóhoz és akkor is állítja a marhaságait :D ostoba vagy utolsó
14/27 anonim válasza:
Szerintem te még mindig nem vagy képes az értőolvasásra :( szegény, szar lehet seggel a nyakadon élni
15/27 anonim válasza:
Mondogasd csak, hátha igaz lesz.Ciki lehet, mikor nem veszi észre magát az ember, hogy milyen butuska :( rossz lehet így élned :(
16/27 anonim válasza:
Kérdezz meg több fogorvost. Ismerősöm pont most van hasonló helyzetben. Elment sztk rendelőbe, a fogpótlás nem ingyenes, 790ezres ajánlatot kapott. Elment magánrendelőbe, ott 450ezer lesz.
19/27 anonim válasza:
Sajnos nincs más megoldás, ha máshogy nem megy apránként kell elkezdeni. Ismerősöm pl. személyikölcsönből fedezte, ami nem egy jó ötlet, de neki bejött, mert sokat dobott a külsején, ezáltal az önbizalmán is. Lett egy jobban fizető állása és minőségibb az élete is hiába lett mellé tartozása. Kitartást hozzá, nem lesz egyszerű, de hidd el megéri. :)
20/27 A kérdező kommentje:
sajnos én kölcsönt nem tudok felvenni közmunkában vagyok
2021. jan. 21. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!