Sajnos sok a kirothadt fogam. Van hogy már szóltak is, rámszóltak hogy csináltassam meg. De nincs pénzem. Miért aláznak meg így?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 19:26
21/27 anonim válasza:
A tb nem fizeti a fogpótlást, nem tudom ezt honnan veszed. A körzeti főorvos, csak töm, húz, esetleg a fogkövet leszedi.
Kérdező! Sehogy nem lehetséges, hogy össze sprórolj vmennyit? Ha zavar, hogy így piszkalnak és zavar a fogad allaora6, akkor egy kivehető is megoldás lenne, az jóval olcsóbb. 200 körül talán.
22/27 A kérdező kommentje:
közmunkán vagyok sokszor enni nincs mit
2021. jan. 21. 21:15
23/27 anonim válasza:
Okos #8: részlet a cikkből (gondolom el sem olvastad vagy csak értelmezni nem tudod: "a fogtechnikai költségeket, így a fogpótlást vagy a fogtechnikus munkáját továbbra is a páciensnek kell fizetnie." - Hol látod, hogy ingyenes a fogpótlás?
25/27 anonim válasza:
Üdv a klubban. Mondjuk csajozni amúgy sem csajozok, mert introvertált vagyok, szóval nagy hátrány nem érint miatta.
26/27 anonim válasza:
közmunkán vagy sokszor enni sincs mit,akkor minek a fog? Ha kajára kevés, akkor mért költötök internetre? Valahogy az alapoknál rossz az egész gondolkodásod.
27/27 A kérdező kommentje:
Internetes oktatás van az iskolában. Szerintem nem tudsz rólam semmit, a helyzetemről sem. Nem ítélkezést kértem.
2021. jan. 24. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!