Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen tetkót...

Szerintetek milyen tetkót csináltassak? Mi mutat jól?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom, hogy ezt nem nektek kell eldönteni stb.. Csupán ötleteket várok;) igazábol nem olyat szeretnék ami minden 3. Tetovált emberen rajta van hanem valami nagyon különlegeset ami illik hozzám szóval magamról: eléggé elvont stílusom van:D és nehéz a természetem, vörös hajam van alacsony vagyok. Zenék közül szeretem a rap-rock műfajt mint pl a Hollywood Undead. Lehet ezek felesleges infók de tényleg valami nagyon különlegeset szeretnék. 18/L
2019. febr. 2. 11:56
 1/6 anonim válasza:
Hát én jövőben személy szerint egy japán feliratot szeretnék. De gondolkozok azon hogy egy jelentéssel bíró állatot tetováltatok magamra
2019. febr. 2. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
2019 van, totál ciki és ritka a tetkó.
2019. febr. 2. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Mint két tetoválás büszke tulajdonosa, aki jót csevegett a művészekkel pont a megbánás témakörben, itt egy jó tanács: ne azért csináltass tetoválást, mert kell egy. Azért varrass fel egyet, mert _az_ kell. Különben csak meg fogod bánni évekkel később.

Egy tetoválás akkor lesz a részed és nem csak egy örök kiegészítő, ha számodra valami jelentőséggel, jelentéssel bír.

A két tetoválásomat évekig terveztem, hagytam érni a gondolatot. 22 évesen került fel az első (14 éves korom óta álmodtam róla). A második 5 évvel később. Az egyik egy olyan, amihez hasonló többeknek is lehet, de számomra egy egész világot jelent, ezért különleges. A másik egyedi, saját tervezésű, és minden nap emlékeztet valamire, amire emlékeznem kell.

Ne abból indulj ki, mi mutatja jól a _mostani_ kinézetedhez, mert az változni fog. A tetoválás megmarad (jó esetben nem kell levetetni). Inkább keress jelentést, egy valóban örök érvényű érzést és az majd hozza magával a képet. Utána már csak azt kell elődönteni, hol áll a legjobban. :)

2019. febr. 2. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
En a kedvenc focicsapatom címerét akarom majd magamra tetováltatni, illetve egy baglyot. A bagolynak nagyon sok jelentése van, egyrészt a tudomány jelképe. Ez szimbolizálná azt, hogy habár jobb voltam mindig a humán tárgyakban, mégis reál irányban mentem tovább, mert ennek láttam több értelmét. Másrészt én szintén alacsony vagyok, a bagoly is sokkal kisebb ragadozó madár társainál. Ráadásul ő egy éjszakai ragadozó, ezzel hátránnyal indul a társakkal szemben és én is mondhatni elég nagy anyagi hátrányban vagyok a gazdag csoporttársaimhoz képest, de a bagoly is helyt áll és én is ezt teszem. Végül pedig, van itt egy pár a falunkban és tavaly nyáron nagy szerelmi bánatomban mindig távcsővel nézegettem, csodáltam őket. Szóval a bagoly, valamint a kedvenc csapatom is végig kísértek eddig az életemen és gondolom tovább is fognak. A fontos, hogy olyan tetkot csináltass, ami te vagy és csak te ismered magad annyira, hogy tudd ki is vagy te, mi az ami végigkísér az életeden.
2019. febr. 2. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Én valami olyan tetováláson gondolkodok, ami a belső világomat tükrözi, olyan dolgokat, amiket a stílusommal nem feltétlen mutatok meg másoknak.

Már évek óta gondolkodok azon, hogy ki is vagyok és még mindig nem sikerült pontosan megfogalmaznom, majd ha egyszer összeáll a kép, akkor ahhoz tervezek egy tetoválást.

2019. febr. 2. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi vagy Te? Hirdetőoszlop?

Pirelli.

POpsi KÓla.

MekkdonáC!

Ezek a menők mostanában!

2019. febr. 3. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!