Szerintetek milyen tetkót csináltassak? Mi mutat jól?
Mint két tetoválás büszke tulajdonosa, aki jót csevegett a művészekkel pont a megbánás témakörben, itt egy jó tanács: ne azért csináltass tetoválást, mert kell egy. Azért varrass fel egyet, mert _az_ kell. Különben csak meg fogod bánni évekkel később.
Egy tetoválás akkor lesz a részed és nem csak egy örök kiegészítő, ha számodra valami jelentőséggel, jelentéssel bír.
A két tetoválásomat évekig terveztem, hagytam érni a gondolatot. 22 évesen került fel az első (14 éves korom óta álmodtam róla). A második 5 évvel később. Az egyik egy olyan, amihez hasonló többeknek is lehet, de számomra egy egész világot jelent, ezért különleges. A másik egyedi, saját tervezésű, és minden nap emlékeztet valamire, amire emlékeznem kell.
Ne abból indulj ki, mi mutatja jól a _mostani_ kinézetedhez, mert az változni fog. A tetoválás megmarad (jó esetben nem kell levetetni). Inkább keress jelentést, egy valóban örök érvényű érzést és az majd hozza magával a képet. Utána már csak azt kell elődönteni, hol áll a legjobban. :)
Én valami olyan tetováláson gondolkodok, ami a belső világomat tükrözi, olyan dolgokat, amiket a stílusommal nem feltétlen mutatok meg másoknak.
Már évek óta gondolkodok azon, hogy ki is vagyok és még mindig nem sikerült pontosan megfogalmaznom, majd ha egyszer összeáll a kép, akkor ahhoz tervezek egy tetoválást.
Mi vagy Te? Hirdetőoszlop?
Pirelli.
POpsi KÓla.
MekkdonáC!
Ezek a menők mostanában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!