Miért szítják a feszültséget a társadalomban ezzel a 8 óra kijárási korlátozás kezdéssel? Hiszen nyilvánvaló hogy az emberek egy részének olyan a napirendje hogy meg se kottyan, más részének pedig nem olyan.
"De megteheti 15 teljes órán át, ahogy csak akarja."
Gyengeelméjű, olvasásra képtelen vagy pedig olvasni nagyon is jól tudó de kártékony ember vagy. Most nem tudom melyik :)
Igen, és ha nem lennének itt ilyenek mint te, hanem olyanok akik más felfogással rendelkeznek, nem lennének undorító válaszok. Pl, nekem elég lenne ha valaki nem csak a saját pecsenyéjét sütögetné hanem minimálisan fél évben egyszer 5 percet ráfordítana a drága idejéből hogy másokra is gondoljon mint saját magára. Pl, az nem kerülne semmibe hogy bármikor kimehessenek emberek a házuk elé legalább 50 m-t felhasználva a járda nevű objektumot este, és a közvilágítást legalább a kertvárosokban.
Könnyű ellenőrizni, és minőségi ugrást jelentene pl ez is sok ember mindennapjaiban és egészségében. És hasonló apró figyelmességek, az állandó önzés helyett, és mindenben csak a rosszat keresés helyett.
Mondjuk lakótelepen szerintem 500 m lenne a minimum amennyit mehetnek. Valahogy értelmes módon használhassák az emberek a járdát és a világítást. Ahol nincs járda, ott mehessenek olyan helyre ahol van, nem túl messze.
Persze a legjobb lenne a kezdést is későbbre tenni. Valamit ki kell találni mert jönnek a szmogos idők amikor csak bizonyos időkben alkalmas az utca oxigén vételezésre :) Persze a vállalkozóknak is írhatnának külön kijárási engedély papírt, és a vállalkozók ügyfeleinek, pl akik este tudnak megoldani valamit, pl lakás felújítás este vannak otthon mennének megbeszélésre. Stb kismillió eset, amit lehetővé lehetne tenni ha az energiát nem a rossz keresésére fordítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!