Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mátraverebélyen sok a cigány?

Mátraverebélyen sok a cigány?

Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb mint a többi Nógrádi település. Gyönyörű hely. Minden évben lenézek ide. Én hallottam híreket itt. De a 2 szememmel nem láttam itt semmi rosszat. Vannak cigányok rendesen. De Tarjánba, Bátonyba 10x több van. Én nem félek ide jönni. Hiszen Magyar vagyok. Mitől/Kitől féljek? Nem szólok be senkinek, nem nézek le senkit, Mindenkinek megadom a tiszteletet.

Az előzőeket nem értem. Valami pancser kisgyerekek lehetnek. Gondolom 1x sem voltatok ott. Csak hozzátok a tipikus lenéző sötét Nógrádi színvonalat. Ezért utáltam itt Nógrádban lakni. Látszik, hogy itt anno bányákban dolgoztak. Lenéztek mindenkit. Közbe meg Magyarország egyik legszarabb megyéje... Erre legyetek büszkék. Társodalom legalja.

Inkább lennétek büszkék Mátraverebélyre. Mennyi túristát hoz. Mennyire szép hely. Milyen sok minden van a közelben. De ti csak a rosszat látjátok. Agyhalott robotok.

2022. júl. 18. 12:21
 12/15 anonim válasza:
Azért ne keverjük össze Verebélyt Szentkúttal. Tudom hogy verebély része és tény hogy ott sok a turista de én még életemben nem láttam pl a faluban turistákat sétálgatni és nézelődni pedig itt lakok a szomszédban és kb napi szinten járok Verebelybe.
2022. júl. 19. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Verebély Szlovákiában van. Itt MÁTRAverebélyről van szó! Én is rendszeresen megyek oda. Hétköznap is. Azt nem mondanám,h ogy rengeteg turista van a faluban. De vannak rendesen. Főleg motorosok. Egyébként Mátraverebély - Szentkút ugyanaz. Te valamit nagyon elnéztél. Nagyon.
2022. júl. 22. 01:02
 14/15 anonim válasza:
Köszönöm a teljesen fölösleges észosztást. MÁTRAverebélyt a környéken csak simán Verebélynek hívják így bocsánat hogy szokásaimhoz híven csak így említettem és ez nem felelt meg a kioktató életszemléletednek. Ráadásul nagyon is jól tudom hogy egy és ugyanaz a település nevét tekintve hivatalosan is de például Pest és Buda sem teljesen ugyanaz ha már itt tartunk. Vagy akár helyi viszonylatban Bátonyterenyéről is elmondhatnánk ugyanezt.
2022. aug. 5. 10:06
 15/15 anonim válasza:

11 Neked mi bajod van? :D

Nem értem miért kell ennyire felháborodni.

13. Ez full igaz :)

14. Ez nem volt egyáltalán fölösleges. Az hogy ott a helyiek hogy mondják az senkit nem érdekel. Apám buszsofor volt 6evig. (Pest és Nógrád megye közt.) Sokszor mentem én is vele. Rengeteg olyannal találkoztunk aki Bátonyterenye helyett Bátonyt mondott Salgótarján helyett Tarjánt. A kettő nem ugyanaz. Bátony - Románia. Tarján - Oroszlány mellett van. Amikor apám is mondta hogy kettő egyáltalán nem ugyanaz akkor mindig felháborodott az utas. Értem hogy ez a rövidítése. De egy olyan ember aki nem Nógrádi az nem biztos hogy tudja. Gödöllő helyett sem mondjuk hogy Göd. Totál máshol van.

Kérdezőnek

Mátraverebélyen sok ci van. De nem vészes. Egerben több van :D Vannak nagyon szép utcák Ill van putri rész is.

Egy átlag embernek nem biztos hogy jó hely. Munkalehetőség nem nagyon van. EGÉSZ Nógrádban alig van jó munkahely. 200-300ez fizetés. Nem vesznek emberszámba stb stb. Sokan BP-re járnak. Itt tanulni sem lehet igazán. Talán van 1-2 normálisabb suli. Szerintem Nógrád megyét kerüld. Itt nem igazán lehet jövőt tervezni. De kiránduláshoz jó hely. Az emberek nem összetartóak. Facebookon a "Nool" nevezetű oldalon kommentekbe is csak az utálatot lehet olvasni. Semmi nem jó a Nógrádi embereknek. Semminek nem örülnek. De hogy mondjak pár pozitívumot..Vannak itt jól teljesítő emberek akikre büszke lehet a megye. Próbálnak fejlődni. Szép hely. Finom cukrászdák, büfék, éttermek vannak. Vannak csinos lányok :DDDD Sooo... Ezt neked kell eldönteni. Nem mész semmire ha itt kérdezgetsz. Menj, nézd meg te. Aztán a tapasztaltaid alapján majd jutsz valamire. Sok sikert! ;p

2022. aug. 10. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!