Mátraverebélyen sok a cigány?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 08:21
1/15 anonim válasza:
Cigány többségű település.
Miért? Oda tervezel költözni?
2/15 A kérdező kommentje:
csak ott láttam egy eladó házat, amit lehet megnéznék.
2020. dec. 30. 08:42
3/15 anonim válasza:
Én kerülném az ilyen helyeket ahol sok van belőlük mert, ott a bűnesetek és betörések is nagyobb számban fordulnak elő... Bár az a baj hogy már kevés olyan hely van ahol nincsenek jelen...
4/15 anonim válasza:
“ Bár az a baj hogy már kevés olyan hely van ahol nincsenek jelen...”
Pontosan! Észak-Dunántúl élhetőbb környékei és Budapest jobb kerületein kívül ma már sehol nem lehet biztonságban az ember.
Ebben az országban máshol nem lehet életet kezdeni...
6/15 anonim válasza:
Nehogy odaköltözz. Te lennél ott az egyetlen fehérember.
7/15 anonim válasza:
Szó szerint mindenki az. Nrm is azt mondom, hogy egy fehér ember lakik a faluban. Szó szerint mindenki cigány ott. Járok arra, soha nem mentem oda nyugodtan, viszont megkönnyebbülve jöttem el onnét.
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtatok
2020. dec. 30. 13:33
9/15 anonim válasza:
Kb 95% cigány azon a környéken. És nem a normálisabb fajtából sajnos. Én sem szívesen járok arra még autóval sem nemhogy gyalog
10/15 anonim válasza:
Laktam ott. Vannak fehér emberek. Többen vannak mint cigányok. Vannak normálisak és agyhalottak is. De itt még mindig jobb a helyzet mint Salgótarjánba vagy Bátonyterenyén. Utóbbi 2 helyre csak taktikai késsel és autóval merek menni. Mind a 2 helyen le akartak szúrni nappal. Én birom Mátraverebélyt. Gyönyörű hely. De vissza nem mennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!