Kinek mennyire "hullottak" szét, a baráti kapcsolatai a járvány alatt?
Jó, hogy vannak hasonló emberek, ha szeretnéd, beszélgethetünk.
Hát.. az első hullám során azt mondtam volna, hogy pont, hogy megerősödtek. Sok mindenkivel beszélgettem és olyan is volt, hogy órákon át telefonáltunk. Még olyanokkal is, akikkel ezelőtt huzamosabb ideig nem (elhalt ismeretségek/ gyengébb barátságok). Ha ez a kérdés akkor került volna ki, akkor azt mondtam volna, hogy semennyire, mert csak erősödtek. Szerintem sosem pörgött még annyira a Messenger-em.
Viszont jött a második hullám. Itt már totálisan széthullott a baráti kapcsolataim nagyja. Az is hozzájárul, hogy most kezdtük az egyetemet elég sokan, de most valahogy eltűnt szinte mindenki. Ha én írok, érzem rajtuk, hogy nem igazán akarnak válaszolni, néha napokat várok egy pár soros válaszra.. És elértem arra a pontra, hogy 2 emberkével (gimis legjobb barátok) beszélek csak napi szinten, és azt sem annyira aktívan. Ezt úgy értem, hogy néha csak pár szót váltunk üzenetben és ennyi, de szerencsére olyan is van, hogy sokkal többet.
De nagyon magányos lettem, ennél nekem sokkal több közösségi interakcióra van szükségem. Hálás vagyok, hogy legalább ők itt vannak nekem, de ez a vírus nagyon betett sajnos. Hiányzik, hogy társaságban legyek, hogy valakivel beszélgessek, akár élőben is.
20/L
Én alapból introvertált, befelé húzódó, otthonülős, szürke egér vagyok, ki hogy hívja, és nekem is nagyon betesz a maraggyotthon. Főleg egy extrovertált embernek...
...De legalább most lett időm dolgozni egyetem mellett, de azért hiányzik néha a társaság, na...
Annyira hogy kiirtam ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1089..
promozom egy kicsit hatha többen jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!