Puszi mániás emberek?
Puszi nálam majdhogynem intim kategória,nem adok senkinek,max páromnak.
Higéniai is hatalmas szempont
"Ti hogy vagytok ezzel?"
Én is szívből gyűlölöm a puszilkodást.
"Milyen alkalomkor és szituációkor adtok puszit?"
Ha a másik nagyon nyújtja az arcát és elkerülhetetlen.
"Hogyan lehetne ezt elkerülni idegenekkel?"
Erre én is keresem a választ.
Gyűlölöm ezt a puszi mániát én is. Van hogy azt mondom, hogy bocsi kicsit náthás vagyok, nem akarom rádragasztani. Ha valaki nem szimpi akkor meg hülye indokokat kitalálok, hogy bocsi most alapozóztam ki az arcom. Vagy bocsi, nagyon büdös a parfümüm most.
És vagy veszi a lapot, hogy nem érdekel a puszija, vagy elhiszi a hülyeséget amit kitaláltam :D
Ha valakivel már vagyok olyan jóban, hogy meg mondhassam neki, hogy ne puszilkodjunk, akkor felajánlom az ököl pacsit. Azt szeretem :D
Hű ez így most covid19 idején nagyon nem jó.
De egyébként is fuj
Én is utálom. És olyan fárasztó, hogy rendszeresen elő kell adnom a próbálkozónak, hogy csak rokonokkal szoktam puszizkodni.
Amúgy valószínűleg nem véletlenül alakult így, hogy max. családban szokás: régen is voltak betegség, amiket nem akartak behozni kintről, kívülállótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!