Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Puszi mániás emberek?

Puszi mániás emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor járok bulizni, ahol szinte mindig találkozunk új arcokkal. Kezd belőle elegem lenni, hogy az összes, mikor bemutatkozik már nyújtja az arcát puszira. Alapból nem vagyok puszis, pláne nem vad idegenekkel. Ha úgy érzem kell, az illetőt jól ismerem, szeretem általában szivesen fogadom és kezdeményezem, de full idegenekkel miért is kéne? Főleg most járvány után kicsit félek is... Ti hogy vagytok ezzel? Milyen alkalomkor és szituációkor adtok puszit? Hogyan lehetne ezt elkerülni idegenekkel?

2020. jún. 14. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Puszi nálam majdhogynem intim kategória,nem adok senkinek,max páromnak.

Higéniai is hatalmas szempont

2020. jún. 14. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Huu én is kivagyok tőlük. Én csak rokonoknak adok puszit, meg barátoknak ha ajándék átadás van, ilyen helyzetekben. Egyébként nem szoktam. Idegeneknek meg inkább kezet nyújtok és próbálok távolabb állni tőlük, hogy eszükbe se jusson behajolni puszira.
2020. jún. 14. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ti hogy vagytok ezzel?"

Én is szívből gyűlölöm a puszilkodást.

"Milyen alkalomkor és szituációkor adtok puszit?"

Ha a másik nagyon nyújtja az arcát és elkerülhetetlen.

"Hogyan lehetne ezt elkerülni idegenekkel?"

Erre én is keresem a választ.

2020. jún. 14. 15:52
 4/10 A kérdező kommentje:
„másik nyújtja az arcát elkerülhetetlen“: hát te meg nem nyújtód oda, ennyi. 🤣
2020. jún. 14. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm ezt a puszi mániát én is. Van hogy azt mondom, hogy bocsi kicsit náthás vagyok, nem akarom rádragasztani. Ha valaki nem szimpi akkor meg hülye indokokat kitalálok, hogy bocsi most alapozóztam ki az arcom. Vagy bocsi, nagyon büdös a parfümüm most.

És vagy veszi a lapot, hogy nem érdekel a puszija, vagy elhiszi a hülyeséget amit kitaláltam :D

Ha valakivel már vagyok olyan jóban, hogy meg mondhassam neki, hogy ne puszilkodjunk, akkor felajánlom az ököl pacsit. Azt szeretem :D

2020. jún. 14. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a páromon, időnként szülőkön meg a testvéremen kívül senkivel nem puszilkodom. Sokan tudják is rólam. Nem is értem, vadidegenekkel miért kellene. Most a vírus jó kifogás lehet, egyébként meg simán megmondanám, hogy nem szoktam pusziszkodni. Ha idegen, mit veszítesz vele, ha nem tetszik az illetőnek?
2020. jún. 14. 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ölelés párti vagyok, puszit csak rokonoknak meg a páromnak adok. Nem tudom, hogy kene elkerülni, de velem nem sűrűn fordult elő iylen
2020. jún. 15. 01:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok az a puszilkodós fajta kerülöm az olyan helyzeteket, meg már barátok amúgy is tudják.
2020. jún. 15. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hű ez így most covid19 idején nagyon nem jó.

De egyébként is fuj

2020. jún. 30. 07:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is utálom. És olyan fárasztó, hogy rendszeresen elő kell adnom a próbálkozónak, hogy csak rokonokkal szoktam puszizkodni.

Amúgy valószínűleg nem véletlenül alakult így, hogy max. családban szokás: régen is voltak betegség, amiket nem akartak behozni kintről, kívülállótól.

febr. 15. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!