Meddig tart a "9-12 óráig csak 65 év felettiek látogathatják a boltokat, piacokat" intézkedés?
Figyelt kérdés
Van erről bármi információ, hogy meddig van jelenleg fenntartva ez a helyzet? Kerestem, de nem találtam konkrétumot.2020. jún. 6. 15:47
1/8 anonim válasza:
Nem találtál, mivel nincs még erre válasz.
2/8 anonim válasza:
Határozatlan ideig van érvényben.
4/8 anonim válasza:
Pár hónapig még biztos. Most, hogy Mészi Lőri felvásárolta az összes balatoni szabadstrandot és fizetős strandokat csinált belőle muszáj a nyáron minden korlátozást megtartani, hogy az embereknek ne legyen más opciója mint odamenni. Ha feloldanák pl ezt a korlátozást sokan megkérdőjeleznék, hogy ha ennyire nincs már vészhelyzet miért kell karanténba vonulni ha bármelyik népszerű helyen akarsz nyaralni. Szóval az biztos hogy nyár végéig marad minden és tovább riogatnak a nem létező járvánnyal.
7/8 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni. Ez egy undorító, megalázó, diszkriminatív intézkedés, aminek ráadásul semmi értelme. Tulajdonképpen mindenkivel kib@stak, és egymásnak ugrasztották az embereket. Egy házaspár már nem vásárolhat együtt, ha valamelyikük akár csak egy nappal idősebb (vagy fiatalabb) 65 évesnél. Ha ez nem lenne ilyen felháborító, halálra röhögném magam.
8/8 anonim válasza:
A Lehel piacon hétvégén 6-tól 9-ig csak 65 év felettiek mehetnek. A polgármester kinyírja az eladókat is ezáltal szerintem, mert aki reggel akar főzni valót venni, az elmegy máshova. Hétköznap meg fél 8-tól 9-ig. Más időpontban meg bármikor mehetnek a 65 felettiek. Szóval szerintem rohadjon meg a Tóth József.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!