Ha hallotok valakiről egy pletykát akkor azt elhiszitek?
Rolam akármit kamuznak elhiszik mâsok.
Exem pl azt terjesztette hogy mehcsaltam milyen szemét vagyok es ö ezert szakitott.
Miközben én szakitottam mert egy beteg állat aki folyton terrorizalt.
Most meg mindenki engem nèz egy r.bancnak aki mit tett szegeny rendes becsületes sráccal. (Mert ugye külsösök nem látták mi folyik 4 fal közt köztünk)
Vagy a szomszed kicsavarja a szavaim es ugy terjeszti masoknak. Azok a mások is elhisznek mindent.aztan kezdödnek a konfliktusok hogy kamuk miatt még nekem kell magyarázkodni.
Kerülöm a pletykás embereket, pont azért amit a 3as írt.
Ha meg mégis hallok valamit, nem hiszem el, de nem is vetem el. Ha nagyon meredek es a ssját tapasztalataimmal ellentétes akkor nem hiszem el.
Egyébként kb. 90%-ban elfelejtem 2 nap után.
Az emberek többsége egy szánalmas idióta. De te döntöd el, hogy a csordához akarsz tartozni, vagy inkább megválogatod a barátaidat jobban. Ha nem válogatsz, te is leszel "áldozat" a csürhének, ha válogatsz, és nem a buta többséggel törődsz, akkor igaz barátaid lesznek.
Felőlem annak hiszel el és azt, amit és akinek csak akarsz. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!