Elhiszitek, hogy valaki elvitte az ötöst idehaza (2020)?
Figyelt kérdés
Nézzük az esélyeket 1:44-45 millióhoz. Mi alig vagyunk 10 millió alatt, szóval 1 emberre 4,5 megadott szelvény jutna.
Én akárhogy probálkoztam, elhitetni magammal, hogy most nyerek meg a családi számokkat is megjátszottam.
kettesnél több csak egyszer volt nekem vagy 15 éve mikor apámmal játszottam.
2020. márc. 29. 20:29
1/17 anonim válasza:
Lehet belefeccolták az egészségügybe. : I
4/17 anonim válasza:
Dehogy hiszem el. Elcsalják azt is
5/17 anonim válasza:
Nálunk az utcába volt egy család, akik még régen valami nagy összeget nyertek. Egyszerű kis családnak csak úgy a semmiből hirtelen hatalmas 3 emeletes ház, Porsche, meg 3 másik autó, Louis Vuitton táska stb...
7/17 anonim válasza:
igen , 2005-2006 környékén 10 fős csapat nyerte meg az 5öst fejenként 200-300m jutott , nem lehetetlen megnyerni . nekem múlthéten volt 3asom eddig már 2x 4esem ,28x 3asom
9/17 anonim válasza:
Igen. Nem vagyok sem üldözési mániás, sem pesszimista.
+ ha el is lopták.. az én pénzem nincs benne, szóval nem érdekel.
az megint más kérdés, hogy nem éri meg ellopni.
10/17 anonim válasza:
Nem érdekes hogy pont most viszik el,mikor az a cél az emberek ne mozduljanak ki?
Jól ki van találva ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!