Megadod a telefonszámod? Miért kéred? Akkor nem kell! Maradj magadnak! Elhiszitek ezt a párbeszédet?
A lányok valóban elmeroggyantak?
Iskolatárs lány, akivel a suliban se nagyon beszélek egy mondatot se. MIóta iskolazár van, azóta meg nem is láttam.
Rámír a facebookon. Nulla előzménnyel. Előtte sose volt üz váltás.
Innentől idézem:
Hello!
Hello!
Elkérhetem a telefonszámod?
Miért kéred?
Akkor nem kell!! Maradj magadnak!
És ennyi.
Ezek elmeroggyantak?
Mit akarhatott egyáltalán?
"Az én számomat f. tudja hányan tudják. "
Hát az én számomat meg majd én eldöntöm ki tudja meg és nem adom csak úgy senkinek meg, hacsak nem közli mire kell.
Mégis ugyan mire kellhet? Ha akar valamit ott a face megírja, de egészen márc 13-ig napi szinten akár személyesen is megtehette VOLNA.
Én is megkérdezném, hogy minek kell neki, hisz fb-n is tudunk kommunikálni.
Egyébként kisebbségi a csaj?
PL. bejelenti, hogy az ilyen számú telefont ellopták, kéri a szám letiltását. Majd aláhamisít egy meghatalmazást, és a nevedben igényel egy új telefont, és kéri arra ezt a számot (számhordozhatóság). Ha mindezek előtt valahogyan, pl. távoli eléréssel megtudta bankszámla adataidat és jelszavadat, akkor ezek után be tud lépni a bankfiókodba, és rendelkezni tud a pénzed felett.
Ilyen megtörtént Magyarországon! 30 millió forintja bánta az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!