Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megadod a telefonszámod?...

Megadod a telefonszámod? Miért kéred? Akkor nem kell! Maradj magadnak! Elhiszitek ezt a párbeszédet?

Figyelt kérdés

A lányok valóban elmeroggyantak?

Iskolatárs lány, akivel a suliban se nagyon beszélek egy mondatot se. MIóta iskolazár van, azóta meg nem is láttam.

Rámír a facebookon. Nulla előzménnyel. Előtte sose volt üz váltás.

Innentől idézem:

Hello!

Hello!

Elkérhetem a telefonszámod?

Miért kéred?

Akkor nem kell!! Maradj magadnak!

És ennyi.

Ezek elmeroggyantak?

Mit akarhatott egyáltalán?

2020. ápr. 23. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van valami beütése. :D
2020. ápr. 23. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egoizmus, büszkeség. Nem szereti az elutasítást
2020. ápr. 23. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
A számod szolgálati titok vagy államtitok? lehet, hogy nyitni akart feléd?
2020. ápr. 23. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez tenyleg nem normalis :D lehet jobban jartal, hogy hamarabb kiderult a turpissag :D
2020. ápr. 23. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy felelsz vagy merszezett valakivel es ez volt a feladata.De ha tenyleg nem játszott akkor tenyleg kicsit roggyant az agya.
2020. ápr. 23. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 te mindenkinek szó nélkül megadod a telefonszámodat? Akkor írd már le ide kommentbe. Végülis nem állami titok. Csak nyitni akarunk feléd
2020. ápr. 24. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy suliba járnak. Szerintem nem lehet gond. Az én számomat f. tudja hányan tudják. Anyám megadta olyan barátnőjének akit nem ismerek, csak szőnyeget vett tőlem. Ja és kint van a neten a jófogáson. Idegenek érnek el rajta. 3-as voltam.
2020. ápr. 24. 08:43
 8/10 A kérdező kommentje:

"Az én számomat f. tudja hányan tudják. "

Hát az én számomat meg majd én eldöntöm ki tudja meg és nem adom csak úgy senkinek meg, hacsak nem közli mire kell.

Mégis ugyan mire kellhet? Ha akar valamit ott a face megírja, de egészen márc 13-ig napi szinten akár személyesen is megtehette VOLNA.

2020. ápr. 24. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkérdezném, hogy minek kell neki, hisz fb-n is tudunk kommunikálni.

Egyébként kisebbségi a csaj?

2020. máj. 2. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

PL. bejelenti, hogy az ilyen számú telefont ellopták, kéri a szám letiltását. Majd aláhamisít egy meghatalmazást, és a nevedben igényel egy új telefont, és kéri arra ezt a számot (számhordozhatóság). Ha mindezek előtt valahogyan, pl. távoli eléréssel megtudta bankszámla adataidat és jelszavadat, akkor ezek után be tud lépni a bankfiókodba, és rendelkezni tud a pénzed felett.

Ilyen megtörtént Magyarországon! 30 millió forintja bánta az illetőnek.

2020. nov. 21. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!