Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor adom fel végre a barátko...

Mikor adom fel végre a barátkozást, párkeresést? Mikor elégszem meg a csalódásokkal?

Figyelt kérdés

Facebookon több barátkozós, beszélgetős csoportban is bent vagyok. Nem kimondott társkeresők, azokkal nem jártam jól sohasem.

Volt, hogy onnan bejelöltem egy pasit, mert tök jó fejnek tűnt, erre rám írt, hogy miért jelöltem be. Megírtam Neki, hogy láttam a csoportban, és gondoltam, ha van kedve beszélgetni, akkor dumálgathatunk, azzal a céllal jelöltem ismerősnek. Ez volt 4 napja. Azóta sem reagált.

Volt, amikor csajt jelöltem, az csak simán törölte még annak a lehetőségét is...

Regisztráltam egy - két beszélgetős oldalra is pár évvel ezelőtt. Sokat lógok ott... Ma például 2 férfi letiltott, mondván, hogy nem beszélgetni vannak itt, csak a felhasználókat nézegetni. (???)

Úgy voltam vele, hogy biztos az internet a hibás, az hoz össze ilyen emberekkel. Így bejelöltem az egyik volt évfolyamtársamat, visszajelölt, dumálgattunk, végül eljött hozzám.

Bókolt nekem, nagyon kedves volt. Aztán filmeztünk, majd megcsókolt. Ott volt nálam 3,5 órát, nevettünk, tényleg elvoltunk. Mondta, hogy csak jövőhéten ér rá, mert dolgozik. Mondtam, okés, majd dumálunk.

Nem sokkal a tali után írtam neki Messengeren, hogy jól éreztem magamat, nem reagált. 1 héttel később írtam, hogy mikor ér rá, annyit írt, hogy hagyjuk...

Azért is viselt meg ez a másfél hónappal ezelőtti eset, mert ahányszor volt randim, mindegyik lelépett 10-20 perc beszélgetés után, pedig semmi rosszat nem mondok. Mesélek magamról, a hobbimról, állataimról, viccesebb élményeimről, stb. Őket is szoktam szóhoz jutni bőven, és jókedvűen mesélnek ezt - azt.

Egyik lánnyal is beszélgettem neten, akit régebbről ismertem, de ő ódzkodik attól, hogy találkozzunk, pedig csak dumálgatni szeretnék meg hülyülni, de senkivel nem lehet.

Sajnos kiskorom óta így állnak hozzám az emberek, és már azon gondolkozom, hogy mikor adom fel végre... :(

2020. nov. 12. 08:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10-es, ebben van valami.

De ha senki, (nem kitalálom) tényleg senki nem ír nekem, akkor miért én várjam a csodát?

2020. nov. 12. 09:31
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Van valami irritáló vagy ijesztő benned, ezt derítsd ki. Főleg, ha már gyerekkorod óta menekül tőled mindenki. Talán tapadós vagy. Valami nagyon kellemetlen dolog lehet, ha még senki sem mondta meg neked. Talán szájszag.
2020. nov. 12. 09:36
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
írjak neked? :)
2020. nov. 12. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Szakadj már le a facebookról és keress magadnak vmi hobbit... Random embereket jelölgetsz a neten, jesszus.
2020. nov. 12. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt így láthatatlanban nehéz meg mondani :(

Aki ott hagyott miért nem mond semmit sem?

2020. nov. 12. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha három pszichológussal is beszéltél, mind a három saját maga pattintott le, vagy te hagytad ott őket? Egyiktől sem kérdezted meg, mit lát, mi a baj?
2020. nov. 12. 14:41
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem mondott semmi használhatót egyik sem...

Közösen állapodtam meg mindegyikkel, hogy nincs szükség további beszélgetésekre, mert nem tudják mi a gond.

14-es, olyan embereket ''jelölgettem,'' akik eleve nyitottak voltak mások felé. Legtöbb kiírta a csoportba, hogy van-e kedve beszélgetni valakinek, stb...

Nem random csinálom ezt.

2020. nov. 12. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
De nekem ez így akkor is elég fura... Nem is tudsz semmit a másikról csak úgy elkezdtek beszélgetni. Nem csoda ha nincs sikerélményed. Inkább akkor vmilyen tematikus csoportban próbálj meg ismerkedni, beszélgetni. Pl. ha szereted a könyveket, belépsz egy könyves csoportba és ott kommentben beszélgethetsz több emberrel, aztán ha vki szimpatikus, mert hasonló könyveket szerettek, akkor tudjátok folytatni esetleg privátban. Sokkal könnyebb így ismerkedni, ha már vmit tudsz a másikról, van közös érdeklődési körötök. Ha meg vége a covidnak (vagy legalább enyhül) és újra lesznek programok, akkor menj el emberek közé és ott ismerkedj.
2020. nov. 12. 16:18
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, a közös érdeklődés lehet talán egy közös kapocs... Nos, ebben sem volt sikerem.

Ezért tettem fel a kérdést.

2020. nov. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!