Mikor adom fel végre a barátkozást, párkeresést? Mikor elégszem meg a csalódásokkal?
Facebookon több barátkozós, beszélgetős csoportban is bent vagyok. Nem kimondott társkeresők, azokkal nem jártam jól sohasem.
Volt, hogy onnan bejelöltem egy pasit, mert tök jó fejnek tűnt, erre rám írt, hogy miért jelöltem be. Megírtam Neki, hogy láttam a csoportban, és gondoltam, ha van kedve beszélgetni, akkor dumálgathatunk, azzal a céllal jelöltem ismerősnek. Ez volt 4 napja. Azóta sem reagált.
Volt, amikor csajt jelöltem, az csak simán törölte még annak a lehetőségét is...
Regisztráltam egy - két beszélgetős oldalra is pár évvel ezelőtt. Sokat lógok ott... Ma például 2 férfi letiltott, mondván, hogy nem beszélgetni vannak itt, csak a felhasználókat nézegetni. (???)
Úgy voltam vele, hogy biztos az internet a hibás, az hoz össze ilyen emberekkel. Így bejelöltem az egyik volt évfolyamtársamat, visszajelölt, dumálgattunk, végül eljött hozzám.
Bókolt nekem, nagyon kedves volt. Aztán filmeztünk, majd megcsókolt. Ott volt nálam 3,5 órát, nevettünk, tényleg elvoltunk. Mondta, hogy csak jövőhéten ér rá, mert dolgozik. Mondtam, okés, majd dumálunk.
Nem sokkal a tali után írtam neki Messengeren, hogy jól éreztem magamat, nem reagált. 1 héttel később írtam, hogy mikor ér rá, annyit írt, hogy hagyjuk...
Azért is viselt meg ez a másfél hónappal ezelőtti eset, mert ahányszor volt randim, mindegyik lelépett 10-20 perc beszélgetés után, pedig semmi rosszat nem mondok. Mesélek magamról, a hobbimról, állataimról, viccesebb élményeimről, stb. Őket is szoktam szóhoz jutni bőven, és jókedvűen mesélnek ezt - azt.
Egyik lánnyal is beszélgettem neten, akit régebbről ismertem, de ő ódzkodik attól, hogy találkozzunk, pedig csak dumálgatni szeretnék meg hülyülni, de senkivel nem lehet.
Sajnos kiskorom óta így állnak hozzám az emberek, és már azon gondolkozom, hogy mikor adom fel végre... :(
A probelmadra sajnos nem tudom a valszt, de azt elarulod, hogy mik ezek a facebookos beszelgetos csoportok, amikben benne vagy? Ilyeneket keresek mar regota, de meg egyet sem sikerult talalnom. Koszi :)
F25
Értem, 7-es, köszi.
Bár egyik sem illik rám, elgondolkodtam, hogy akkor mi lehet, ami miatt így utálnak.
Még jöhetnek hasonló válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!