Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor adom fel végre a barátko...

Mikor adom fel végre a barátkozást, párkeresést? Mikor elégszem meg a csalódásokkal?

Figyelt kérdés

Facebookon több barátkozós, beszélgetős csoportban is bent vagyok. Nem kimondott társkeresők, azokkal nem jártam jól sohasem.

Volt, hogy onnan bejelöltem egy pasit, mert tök jó fejnek tűnt, erre rám írt, hogy miért jelöltem be. Megírtam Neki, hogy láttam a csoportban, és gondoltam, ha van kedve beszélgetni, akkor dumálgathatunk, azzal a céllal jelöltem ismerősnek. Ez volt 4 napja. Azóta sem reagált.

Volt, amikor csajt jelöltem, az csak simán törölte még annak a lehetőségét is...

Regisztráltam egy - két beszélgetős oldalra is pár évvel ezelőtt. Sokat lógok ott... Ma például 2 férfi letiltott, mondván, hogy nem beszélgetni vannak itt, csak a felhasználókat nézegetni. (???)

Úgy voltam vele, hogy biztos az internet a hibás, az hoz össze ilyen emberekkel. Így bejelöltem az egyik volt évfolyamtársamat, visszajelölt, dumálgattunk, végül eljött hozzám.

Bókolt nekem, nagyon kedves volt. Aztán filmeztünk, majd megcsókolt. Ott volt nálam 3,5 órát, nevettünk, tényleg elvoltunk. Mondta, hogy csak jövőhéten ér rá, mert dolgozik. Mondtam, okés, majd dumálunk.

Nem sokkal a tali után írtam neki Messengeren, hogy jól éreztem magamat, nem reagált. 1 héttel később írtam, hogy mikor ér rá, annyit írt, hogy hagyjuk...

Azért is viselt meg ez a másfél hónappal ezelőtti eset, mert ahányszor volt randim, mindegyik lelépett 10-20 perc beszélgetés után, pedig semmi rosszat nem mondok. Mesélek magamról, a hobbimról, állataimról, viccesebb élményeimről, stb. Őket is szoktam szóhoz jutni bőven, és jókedvűen mesélnek ezt - azt.

Egyik lánnyal is beszélgettem neten, akit régebbről ismertem, de ő ódzkodik attól, hogy találkozzunk, pedig csak dumálgatni szeretnék meg hülyülni, de senkivel nem lehet.

Sajnos kiskorom óta így állnak hozzám az emberek, és már azon gondolkozom, hogy mikor adom fel végre... :(

2020. nov. 12. 08:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Unatkozol?
2020. nov. 12. 08:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Tessék, első?
2020. nov. 12. 08:33
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

A probelmadra sajnos nem tudom a valszt, de azt elarulod, hogy mik ezek a facebookos beszelgetos csoportok, amikben benne vagy? Ilyeneket keresek mar regota, de meg egyet sem sikerult talalnom. Koszi :)

F25

2020. nov. 12. 08:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem szívesen adom ki csak úgy. De ha keresgélni akarsz, elég beírnod a Facebook keresőbe, hogy ''beszélgetés'' és rákattintasz az ''oldalak'' keresésre.
2020. nov. 12. 08:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Keresned kell egy pszichológust, ő meg tudja majd mondani, mi az a tulajdonságod, ami miatt elmenekülnek tőled az emberek. És abban is segíthet, hogyan változtass ezen.
2020. nov. 12. 08:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Voltam náluk régebben. Nagyon megkedveltek, sok sikert kívánt mind a három...
2020. nov. 12. 08:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Míg nem ismerünk, nem tudhatjuk, miért lép le mellőled mindenki 10-20 perc után, annyit segíthetek, hogy ÉN miért lépek le valaki mellől, ha párkeresésről van szó: ha kényszeresen ugyanarról a témáról beszél - megértem, hogy őt foglalkoztatja, de ne traktáljon vele minden beszélgetéskor; ha kínos nekem a faggatózása - volt, aki mint egy magánnyomozó, olyan szinten kérdezgetett olyasmikről is, amiket még nem akartam vele megosztani; ha valakinek a lakása szutykos, meg nagyon erősen rendetlen, attól le kell lépni, mert az életében is ilyen problémás; ha az exéről beszélt egyfolytában; ha ápolatlan, pl. látványosan elhanyagoltak a fogai, vagy szaga van.
2020. nov. 12. 08:46
 8/19 A kérdező kommentje:

Értem, 7-es, köszi.

Bár egyik sem illik rám, elgondolkodtam, hogy akkor mi lehet, ami miatt így utálnak.

Még jöhetnek hasonló válaszok!

2020. nov. 12. 08:53
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Azért utasítanak el, mert mindenkinek megvan a saját élete, senki sem ér rá neten annyit lógni, vagy ha netezik, más szórakoztató tartalmakat néz. Mindenki elvan a saját világában. Az ismerősöd meg csak d@gni akart, kötöttségek nélkül, férfiaknál ez elég gyakori.
2020. nov. 12. 09:02
 10/19 anonim ***** válasza:
A 9-es mondhat valamit. Amúgy a férfiak azokat, akik nő létükre nemcsak jelzésszinten, hanem direkte is kezdeményezik az ismerkedést, nem sokra becsülik. Ha tetszik nekik, lehet, hogy megdugják, de annyi. Itt a Gyk.-n a szűz pasik azt írják, hogy dehogyis, a férfiak ezt nagyon szeretik - nem igaz. Kb. annyira esik nekik jól, mintha társaságban egy idegen nő a fenekükre csapkodna. Ők szeretnek választani.
2020. nov. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!