Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan aki magányos az...

Van olyan aki magányos az egyetemen?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En peldaul igen. Valahogy a szakomon az emberek nem igazan az en kozegem. Meg en nem is vagyok az a minden heten kocsmazos tipus, tobbre ertekelem a minosegi programokat, mint a vegtelen ivast. Persze szeretek iszogatni is, csak nem igy versenyszeruen meg esz nelkul.
2020. okt. 26. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is. Egy szaktársam van csak, akivel jóban vagyok és vele szoktunk beszélgetni, szoktunk együtt tanulni vagy elmegyünk együtt enni, sétálni stb. Viszont rajta kívül nincsen senki más... úgy mentem oda, hogy nem ismertem senkit és azt gondoltam, hogy majd tök barátságos, nyitott, kedves lesz mindenki és nem így lett. A szaktársaim 80%-a konkrétan köszönni nem tud, nemhogy mondjuk beszélgessünk vagy összebarátkozzunk. Mindenkinek megvan a saját társasága és akkor csak azokkal áll szóba, csak azokkal dolgozik együtt, csak azok mellett ül stb., mintha mindenki más leprás lenne. Emiatt nagyon nem szeretek ide járni, mert nem ezt vártam az egyetemtől.

Ráadásul a mostani helyzet megint más. Nálunk jelenléti oktatás van, de vannak online órák is és a jelenléti órákra sem kötelező bejárni. Szóval nagyon kevés ember jár be az órákra (az említett szaktársam sem jár be, akivel jóban vagyok), az esetek nagy többségében egyedül vagyok és egy szót nem tudok váltani senkivel sem.

2020. okt. 26. 13:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy melyik egyetem, mely szakán tanultok?

Az enyémek meg állandóan isznak és ugyanarról beszélnek:(

2020. okt. 26. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem az egyetemet. Azt hittem, jobb lesz:/ el vagyok kenődve
2020. okt. 26. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

na akkor ha az ivás a bajod, az enyémeket élveznéd... egy kupac kis buzgómócsing, akik folyton a könyvtárban rohadnak, vagy arról beszélgetnek, hogy ki miről ír esszét, meg hogy ha 70%ra sikerült a vizsga, megcsinálja-e mégegyszer.... tiszta óvoda, komolyan, néha már várom, hogy valamelyik órán énekelni vagy kidobóst játszani is kell, megfelelne a szellemi színvonalnak...

nem akarsz cserélni? mondjuk én tkp megoldottam a problémát, nem járok be, helyette inkább dolgozok és ott emberekkel ismerkedek, az valahogy jobban bejön, mint az a dedózás XD

2020. okt. 26. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Nah, ez a másik véglet. Felőlem igyanak, de ők még CSAK ebből állnak ki. Óó ezek közt is van seggnyalótól kezdve, pökhendi stréber.xD
2020. okt. 26. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg*
2020. okt. 26. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek. De én eleve visszahúzódó vagyok.
2020. okt. 28. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!