Mi volt a leggázabb dolog amit rossz chatbe küldtél?
A kérdés ihletője, hogy az osztálycsoport elég aktív, és szinte ahányszor beszélgetek valaki mással, közben párhuzamosan írnak oda is, s míg akivel beszélek, nem válaszol, addig a csoportot olvasom/valami mást csinálok.
Rengetegszer volt olyan, hogy valami nagyon személyeset/gáz dolgot beszéltem, és folyton azon paráztam, hogy ugye nem az osztálycsoportba/anyámnak ment-e el. 😂😅
Régen chat.hun a barátnőmnek meséltem az első alkalomról és akkor volt, olyan, hogy ha rád írt valaki, akkor felugrott az ablak, és ha akkor nyomtál entert, az új ablakba ment el, amit írtál.
Egy sima ismerősnek ment el a szöveg. Égett a pofám.
Egy másik, mikor kaptam egy levelet egy tematikus oldalon, hogy szeretnének velem interjút mert könyvet írnak stb. És elég nagyképű levél volt, aminek minden sorahoz írtam egy megjegyzést de továbbítás helyett a válaszra kattintottam és az udvarias elutasítás után küldtem egy emailt arról is, hogy mekkora beképzelt majmok :D
Mondjuk ezen szétröhögtem magam.
Nekem a messenger csinált pár hónapja hasonlót mint az elsőnek, van amikor üzenetírás közben felugrott a másik ember karikája és át is váltott arra, volt hogy elküldtem értelmetlen félig megírt mondatot.
A leggázabb az volt amikor haragudtam egy barátnőmre részegen és neki is továbbítottam azt amit másoknak szántam.
Az enyém jól is jött amúgy ki annak ellenére, hogy ciki volt.
Volt egy évfolyamtársam, akiről tudtuk, hogy van pasija... iwiwen volt még anno egy képe egy pasival, ezért sokan azt hittük, az a pasija (igen, nem mai a sztori :D). Szalagavató afterpartyn meg egy tök másik pasival smárolt... én egy másik ismerősömnek akartak elküldeni, hogy "az egyik csaj az évfolyam osztályból megcsalta a pasiját", erre elküldtem egy osztálytársának véletlenül... kérdezte, ki az. Mondtam, ez meg ez. Mondta: de az a pasija. Akkor ki az a csávó az iwiw profilképén? Az unokatesója :D:D:D...
Hupsz, ez kínos lehetett, de gondolom nevettél rajta😂
Velünk egy versenyen/táborban volt olyan, 6.-as korom után, hogy egy lány és egy fiú folyton ölelgette egymást, néha megfogták egymás kezét, mindenhova együtt mentek, láttunk 1-2 puszit is, erre így páran: "oké, hogy járnak, meg szép dolog a szerelem, de nem lehetnének egy ici-picit visszafogottabbak?👌" erre valaki megszólalt, hogy "ők amúgy testvérek" - erre aztán mindenki lenyugodott😌😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!