Miért olyan nagy divat mindig inni?
Nem csak hétvégén, de hétköznap is.
Fiúk lányok.
Vagy csak a fiúknak is miért jó hetente kocsmázni?
Milyen hatással van a párkapcsolatotokra?
Mennyire lehet majd jó későbbiekben?
Ezt ki lehet nőni? Ha lesz gyereke, gyerekük?
Párszor hívtak engem is de nekem nincs kedvem mindig menni és inni. Én nem olyan nagy ivó vagyok és idegesít mert a környezetemben szinte mindenki az.
Tudod kedves Kérdező, hpgy van 2 ősrégi arany mondás:
Az ember iszik, ha nagy az öröme... és iszik, ha nagy a bánata.
Második: Amit sűrün és elég rendszeresen csinál az ember, az könnyen megszokássá válik.
És ez arra az esetre is fenn áll, amit NEM létszükséglet megtennünk nap mint nap.
Ám a fiatalok esetében ez az un. felnőttség fokmérője szok lenni. Mert ugye a 18 éven felüliek ihatnak, amennyit csak akarnak. Míg az az alattiak meg elvileg, csak szülői felügyelettel.
Csak azt nem tudják még, hogy a felnőttség nem ott kezdődik, hogy ki hàny kori sört, vagy felest képes behörpölni egységnyi idő alatt, hogy még az aszal szintje felett is maradjon... hanem az, hogy MINDEN egyes tettéért, vagy azért, ami épp hogy NEM TETT MEG, tud-e, képes-e felelősséget vállalni. Na ez az emberi felnőttség igaz fokmérője. Nem a pia mennyisége és az abból mérhető "vitál-kapacitása". Az egy masszìvan alkesznek is lehet igen magas. Nagy dolog.
Az ERŐ legyen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!