Szerintetek gáz az,hogy még mindig mintás zoknikat hordok? (ilyen avokádós és stb..)
nem, valakinek ilyen a stílusa, és ha mellé amúgy nem gyerekes az öltözködése, jól tud kinézni.
egyik majdnem 40 éves férfiismerősöm is simán hord ilyen zoknikat
Hááhhh, én 19 éves nőként hordok mindenféle mintás zoknikat :D
Gyakorlatilag minden van nekem, dinnyés, fagyis, citromos, macskás, kutyás, nyuszis, mosómedvés, Totoros, stb :D én imádom a cuki mintákat, és a párom mikor megtudta, csak mosolygott rajta, mert szerinte ez aranyos függőség (már-már valóban függőség, 50 felett van a zoknijaim száma és mindig ha meglátok egyet, venni akarok).
Eddig még hátrányom nem származott belőle. Plusssz a "mit viselsz ma" típusú kérdéseknél a zoknifétisesek (bizony, van ilyen) fel szoktak pontozni :D
Én 30 évesen járok felemás cicás zoknikban. Azon kívül ilyen halálfejesek vannak. De csak a cicások felemásak :D
Akinek nem tetszik, ne nézze :D bár a zokni alapból nem is látszik a cipőben szóval miért ne lehetne olyan amilyet akarok? Úgyis csak én látom otthon.
Hát most biztos kapok lepontozást, de a véleményem az, hogy szerintem gáz, ha valaki pl egy komoly beosztásban dolgozik és ilyen van rajt. Szerintem nevetséges és gyerekes.
Ha egy férfi akarna közeledni hozzám mondjuk egy dinnyés vagy kismacskás zokniban, akkor szerintem baromira nem tudnám komolyan venni.
Mellesleg nekem is van ilyen zoknim, cuki, de én csak otthonra veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!