Sógornőmnek vennénk egy feliratos vagy mintás pólót. Ti mit íratnátok rá?
Figyelt kérdés
A lényeg: fogászati asszisztens lesz belőle a sikeres vizsga után, és vennénk neki valamilyen erre irányuló, feliratos vagy figurás pólót és szívesen vennénk az ötleteket.
Ti mit rakatnátok a pólóra?
2020. máj. 27. 16:35
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
És mire fogja használni azt a pólót? Max alvásra. Szerintem nem túl jó ötlet ez ajándéknak.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Semmit, ezek a vicces pólók-bögrék nagyon bénák. Inkább egy fog alakú torta!
6/7 anonim válasza:
A 2-es és 4-es véleményén vagyok. Ez egy olyan ajándék, ami jó eséllyel csak a szekrényben fog porosodni. A bögre már azért sokkal jobb ötlet.
Ruhát, kiegészítőt sak gyereknek veszünk ajándékba.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is bena a feliratos póló, semmi értelme. Én olyat vennék aminek hasznát is veszi, pl egy ilyen munkaruhazat, ezek tök csinosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!