A nők többségét miért nem érdeklik annyira az autók?
Nem azért, de szerintem ha te konkrétan semmi másról nem tudsz egy jót dumálni, csak az autókról, az téged minősít.
Amúgy meg nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen az érdeklődési köre.
akkor beszélj róla férfiakkal
engem a repülők érdekelnek, de nem hiányzik, hogy nőkkel tárgyaljam meg a témát
Én magasról teszek az autókra, fogalmam sincs, miért. Nem szeretek gépekről beszélni, nem érdekelnek, nem látok bennük semmit. Informatikus vagyok, a hardveres tananyagon örülök, ha átcsúsztam, annyira nem volt hozzá motivációm. Valahogy elkerült a fizika szeretete, szerintem amúgy ott romlottak el a dolgok.
Az általam kedvelt témákról sem sok nő beszél előszeretettel (én a matematikában és a programozásban vagyok otthon, inkább az ilyesmi foglalkoztat). Gondolom, ez az autók szeretetével együtt betudható a magukat máig erősen tartó szakmai sztereotípiáknak.
Illetve velem apukám nem igazán foglalkozott, sosem tudtam belelátni a kocsi/autósportőrületbe meg az egyéb férfias témákba, pedig ő szerette az ilyesmit. Nehéz úgy valami iránt érdeklődni, ha valaki félvállról, gyerekként idegen kifejezésekkel válaszol a kérdéseidre. Szóval elfogadtam, hogy ez egy bonyolult dolog, amihez nekem semmi affinitásom és ami nem nekem való.
Kérdező, addig örülj, amíg nem érdekli őket :)
Ha érdekli őket, nyilván olyan pasival kezdenek, akinek valami komolyabb gépe van, akkor meg az lenne a baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!