Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Pár hónapja beléptem egy Facebookos csoportba, ahol vagyunk kb 25 ezren. Egyszer az egyik gyakran posztoló srác bejelölt, én meg visszajelöltem, mert tetszettek a posztjai és szimpi is volt ezek alapján. Elkezdtünk beszélgetni, szinte egyhullámhosszon vagyunk és felvetette, hogy találkozzunk. Ő Szegeden tanul, de Komárom-Esztergom megyei én meg Tolna megyei vagyok, Pest lenne a legideálisabb vagy még Fehérvár. Szívesen megismerném személyesen is, bízok is benne annyira, hogy nem vágna át, de manapság nem sok jót hallani. Nem egy Tinder randi lenne, jó pár hete beszélünk, nem csak 10 perce. Szerintetek egy találkozót megérne a dolog, vagy még várjunk? Én 21 vagyok, ő 24.2020. aug. 20. 20:57
21/26 anonim válasza:
Neked van problémád, nem nekem;)
22/26 anonim válasza:
Hátjó...biztos úgyvan 😄. Bár nem én akartam kérdést kiírni,és nem is én folytatom ezt a felesleges vitát.
23/26 anonim válasza:
Neked akartam segíteni, mert elvesztél, mint maci a málnásban:)
Jó pihenést;)
24/26 A kérdező kommentje:
Jézus, fel se fogtam már miről van szó. Most a kérdésemre válaszoltatok, vagy vitatkoztok?😅
2020. aug. 22. 12:29
25/26 anonim válasza:
A 7 hsz-ig válasz, aztán az anonim szenved:D
26/26 anonim válasza:
A 4. hozzászólásig normális válaszok érkeztek,aztán megérkezett az 5. hozzászóló,és mindenki más válaszát lepontozta, amit később letagadott,aztán még mást akart hülyének beállítani. Tegnap este meg valami kérdést akart kiírni,bár nem értettem miről mivel írni sem tudott érthetően. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!