Szerintetek találkozzak vele?
"Ráadásul én nem vagyok annyira intelligens, tájékozott, elég szűk látókörű vagyok, nem vagyok nyitott a világ dolgaira" - Attól még, hogy egyetemista nem jelenti azt, hogy ő intelligens, továbbá a többinek az ellentétje sem feltétlen igazak rá.
"nem sokkal ezután bevallotta, hogy ez randi lenne" - Csak akkor randi, hogyha te is úgy tekintesz rá.
A leírtak alapján, ha a helyedben lennék, én nem mennék el. Elhiszem, hogy megvan az igényed a társaságra és jó lenne kimozdulni, de csak ezért ne menj randira egy olyan személlyel, akivel nem passzoltok.
Ha bízol magadban, akkor hallgass az első megérzésedre, legyen az bármelyik opció is a kettő közül. Viszont ha úgy döntenél, hogy találkozol vele, akkor csak is nyilvános helyen és ha valami nem tetszik vagy nem érzed jól magad, olyan dologba akarna belevinni, amit te nem akarsz, akkor csak simán lépj le. Ja és az sem árt, hogyha valami hozzátartozód tud róla, hogy éppen hova mész, mit csinálsz.
"a szak legjobb diákja" - ja persze, vagy nem
egyetemeken is vannak hülyék, erre én vagyok egy ragyogó példa :P
"Ráadásul én nem vagyok annyira intelligens, tájékozott, elég szűk látókörű vagyok, nem vagyok nyitott a világ dolgaira." - kétlem ;)
"egyedül a jegypénztárhoz sem mernék odamenni" - elég durvának hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!