Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Pár hónapja beléptem egy Facebookos csoportba, ahol vagyunk kb 25 ezren. Egyszer az egyik gyakran posztoló srác bejelölt, én meg visszajelöltem, mert tetszettek a posztjai és szimpi is volt ezek alapján. Elkezdtünk beszélgetni, szinte egyhullámhosszon vagyunk és felvetette, hogy találkozzunk. Ő Szegeden tanul, de Komárom-Esztergom megyei én meg Tolna megyei vagyok, Pest lenne a legideálisabb vagy még Fehérvár. Szívesen megismerném személyesen is, bízok is benne annyira, hogy nem vágna át, de manapság nem sok jót hallani. Nem egy Tinder randi lenne, jó pár hete beszélünk, nem csak 10 perce. Szerintetek egy találkozót megérne a dolog, vagy még várjunk? Én 21 vagyok, ő 24.2020. aug. 20. 20:57
3/26 anonim válasza:
Biztos ami biztos, most az első alkalommal olyan helyen találkozzatok és tartózkodjatok, ahol többen vannak (állomás, cukrászda...).
5/26 anonim válasza:
Bocsi, de telefonon-kijelzett számról s szóban is beszéltetek vagy csak ovisok szintjén pötyögtök egymást etetve vajon...
Ha idáig még el sem jutottatok, tiszta vicc a talin gondolkodni-egyeztetni...értem én, hogy 21 éves vagy, de gondold már át a szitudat...
Ismerd meg hangját-dumáját, megbízhatóságát, aztán max nyilvános helyen tali...
6/26 A kérdező kommentje:
Nyílván videóhívásoztunk is, nem csak "pötyögtünk" :D
2020. aug. 21. 09:40
7/26 anonim válasza:
6
Ja, hát akkor Afrikában is lehet vele találkozni, de azért telefonon sem ártana...én is dumálhatok veled s szervezek neked kirándulást:
https://www.youtube.com/watch?v=_QIswil2a4w
Remélem átjött a lényeg;)
8/26 anonim válasza:
5-ös válaszoló,azért nem kell ám mindenki más válaszát lepontozni 😄😉
9/26 anonim válasza:
8
Nem kell mindenki más válaszát meg felpontozni:DDDD
10/26 anonim válasza:
Nem csináltam semmi ilyesmit 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!