Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket szokott zavarni, hogy...

Titeket szokott zavarni, hogy egy könyvesboltban mondjuk mikor nézegettek, akkor mindjárt odajönnek, hogy mit segíthetek?Szerettek csak úgy nézelődni?

Figyelt kérdés
Csak érdekel.Szerettek csak úgy nézegelődni üzletben, vagy jó, hogy mindjárt "letámadnak"? Fagyisnál se lehet megnézni, hogy milyenek vannak, mert mindjárt "letámadnak" :) Sok helyen csak a pultban van kiírva milyen fagyik vannak. Akkor meg azt hiszik, hogy már választottál is.

2020. aug. 19. 09:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Rokon csaj a középiskola után egy plázában a cipőboltban helyezkedett el. Azt mondta, úgy kapták meg a "kiképzést", hogy ebből a boltból cipő nélkül nem mehet ki vevő. Egy hétig bírta,aztán már nem bírta gyomorral és felmondott.
2020. aug. 19. 14:29
 22/27 anonim ***** válasza:
80%
Dolgoztam több boltban is. Az agyatlan, pénzéhes tulajdonosaknak köszönhetitek ezt! Arra nem gondolnak, hogy ezzel csak elüldöztetik a vásárlót.
2020. aug. 19. 22:29
 23/27 anonim ***** válasza:

#21 Juj :(

Volt már olyan, hogy pont fizu előtti napon beugrottam egy cipőboltba (nem is akartam eredetileg bemenni, csak épp arra jártam. De ha már ott vagyok, körbenézek, lehet majd veszek valamit onnan később alapon :D)

Emlékszem, akkor tényleg nem volt a kajapénzen és némi tartalékon (amit ilyenekre semmiképp sem költök el) kívül egy fillérem sem. Na, olyankor mi lett volna?

2020. aug. 19. 22:53
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

Olyankor az van, hogy a pénzben fürdő tulaj ájuldozva haldokolni kezd, hogy most már végleg csődbe fog menni az üzlet! Őt nem érdekli, ha nincs pénze a vevőnek, akkor is el kell neki adni valamit.

Na, ennyi agyuk van...

2020. aug. 19. 23:01
 25/27 anonim ***** válasza:
70%

Mindenhol zavar, főleg ruha boltokban.

"Csak nézelődnék"

"Mégis, mi lenne az elképzekése, mit szeretne?"

"Nincs konkrét elképzelésem, szeretnék szétnézni megtetszik-e valami"

"Na de felső, naci? milyen fazon? Nézze csak ezek milyen jók! Most akciósak is!...."

2020. aug. 20. 10:44
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
Zavar,igen.
2020. aug. 20. 13:13
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem könyvtár az hanem bolt.
2020. aug. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!