Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket szokott zavarni, hogy...

Titeket szokott zavarni, hogy egy könyvesboltban mondjuk mikor nézegettek, akkor mindjárt odajönnek, hogy mit segíthetek?Szerettek csak úgy nézelődni?

Figyelt kérdés
Csak érdekel.Szerettek csak úgy nézegelődni üzletben, vagy jó, hogy mindjárt "letámadnak"? Fagyisnál se lehet megnézni, hogy milyenek vannak, mert mindjárt "letámadnak" :) Sok helyen csak a pultban van kiírva milyen fagyik vannak. Akkor meg azt hiszik, hogy már választottál is.

2020. aug. 19. 09:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

Nem zavar, ha felajánlják a segítségüket. Lehet, hogy épp sietek, gyorsan beugranék valamiért, de nem tudom hogy hol is keressem :)

Mondjuk ez az ember testbeszédéből, mimikájából leszűrhető, de nem baj.

Azt viszont tényleg utálom, amikor megyek a fagyis pulthoz, és már rögtön kérdi hogy mit adhat - nem is láttam még, hogy milyen ízek vannak, ember! Hiába szólok, hogy "egy pillanat", csak faggatott tovább. Nem is volt mögöttem senki, nem tartottam fel a sort.

2020. aug. 19. 10:27
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Könyvesboltban nem, a kínai ruhaboltokban viszont már annál inkább, mikor a belépésem után 10 másodperccel letámad az eladó, és annak ellenére, hogy udvariasan megmondom neki, hogy "köszönöm, csak széjjelnézek", mégis végig ott van a s*ggemben, szorosan követ amerre megyek, és közben ajánlgat nekem mindenfélét.

Úgy már tényleg képtelenség rendesen vásárolni.

2020. aug. 19. 10:46
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
12-es kis követő cookie-k Nekem mindig a követő cookie jut eszembe róluk. 😂
2020. aug. 19. 11:19
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
12! Én akkor ki is fordulok a boltból azonnal. Utálom amikor rámtapad valaki, mintha lopni akarnék vagy mit tudom én.
2020. aug. 19. 11:28
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is volt már ilyen tapasztalatom mikor megjelentem a boltba az eladónő mondta a másiknak hogy dolog van és jött utánam mindenhova mintha lopni akarnék 😂, pedig az utolsó 5 forintost is visszavittem nem is még aznap nem egyszer mikor nem tudtak úgy visszaadni mert ugye nagy pénzzel fizettem. Ő meg úgy rámtapadt mint a követő cookie. Nem is értem ilyenkor mi játszódhat le a fejükben de ő kb. azt képzelte rólam hogy bűnöző vagyok a viselkedése alapján. Unalmas őszintén. A bűnözőt meg nem veszik észre sőt valószínűleg kedélyesen mosolyogva kiszolgálnák.
2020. aug. 19. 11:42
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen fagyis, kajás pultoknál sokszor a többi vevő a hülye, mert direkt úgy alakul a sor, hogy végig takarják. Annyira észszerű lenne, ha nem a kajáspulttal párhuzamosan állnának be, hanem merőlegesen rá, akkor aki odamegy, meg tudná nézni az összes ételt vagy fagyit, és akkor állna be a sorba, amikor már választott.

Van egy jó kínai étterem a közelünkben, ott nem a pult elé szoktak állni, de hiába csinálom, hogy nem állok be a sorba, amíg nem döntöttem, ilyenkor addig mindig beállnak a sorba vagy hárman, akik még meg se nézték a kínálatot, aztán mikor sorra kerülnek, ott kezdenek mélázni rajta...

2020. aug. 19. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

*Az utolsó 5 forintost is visszavittem (nem is egyszer) ezen mondatrésznek a nem is ottmaradt az aznap után akartam írni.

Az utolsó 5 forintost is visszavittem még aznap és nem is egyszer volt ilyen, de aznap mindig visszavittem, mikor nem tudtak ugy visszaadni, mert ugye nagy pénzzel fizettem.

Tipo volt csak.

Bár ezt a nagy pénzt sem értem mert a kereskedonél mindig kell lennie váltópénznek.

2020. aug. 19. 11:47
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

En örülök hogy nem kell szolnom hogy keresse màr meg nekem ezt azt hol van.

Engem az idegesit amikor ram is telepszik.

Megkeresi aztan ajanlgat is mellé, vehemens energiaval elém tesz még 10 könyvet, mindegyik igen elismetem jo ajanlas, de egyszerüen NEM tudok szetnezni, a sajat gondolataimat követni hogy ÉN magamtol mit akarok még kivenni.

Es ott àllok egy halom könyvvel a kezemben hogy szinte elküld elköszön hogy akkor vegyem ki viszlat.

2020. aug. 19. 12:44
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
*utolso vagyok. Bocsi en könyvtarrol irtam hirtelen annak hittem a kerdest
2020. aug. 19. 13:02
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Rám egyszer egy kis cipőboltban akart az eladó tukmálni egy cipzáras csizmát, aminek a cipzárját nem tudtam felhúzni a vádlimon. Nem vagyok túlsúlyos, csak izmos a vádlim, szóval nem pálcika lábszáram van, viszont a lábfejem kis méret, szóval nem könnyű széles szárú csizmát találni kis lábfejre. Na, ez is egy ilyen tolakodó segíthetünk eladó volt, hát hozta is a csizmát, hogy abból van ekkora méret. Próbálom, nem jött fel a cipzár, mondja, hogy de annak fel kell jönnie. Levettem a csizmát, hogy köszönöm, nem kérem, és elmentem. Azóta sem mentem vissza abba a boltba.
2020. aug. 19. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!