Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinàljak ha vannak akik...

Mit csinàljak ha vannak akik csak azert irnak ràm, hogy epp vetitsenek, büszkélkedjenek stb màsert nem, de közben jo a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Pelda

Vannak barataim/rokonaim/sulistarsak akikkel anno rengeteget voltunk együtt megosztottunk egymassal mosolyunkat fajdalmunkat, sok sztori törtent, gyerekkent jatszottunk stb.

De vannak egyéb tavoli ismeröseim is akikkel joforman online csak a kapcsolat.

Nos ugye sokan azota messze élnek eltavolodtunk ritkult nagyon a kapcsolat, de neha egy egy szo vagy pàr sor azert megmaradt.

Es ez a nehai egy egy sor vagy szo csak arrol szol hogy milyen akarmilye lett, milyen tuti helyre felvették, vagy hazassag baba jön etc

Felre nem ertendö nem fàj ezeket nekem olvasni.

Csak komolyan kezdem magam ugy erezni hogy folyamat dicsergetnem kell meg hatba veregetni a masikat meg asszisztalni gratulalni az örömehez, mintha erre "tartanànak", hogy legyen vki akinek "verje a mellét".

Totàlisan SEMMI egyébröl nem szol a kapcsolat. Vissza vissza kerdeznek ugyan hogy es en hogy vagyok, ugye nem kezdek màr el panaszkodni vagy ezekre megosztani rolam a belsöbb reszleteket, megirom hogy velem is minden szuper, mint vmi hideg angolos beszelgetes az egesz, es mintha verseny menne abbol, kinek jobb az élete.a külcsint a felszint mutogatjàk ami mondjuk a facre is jellemzö ugye.

Nos tekintettel a multra hülyén venné ki magàt ha, fel sem veszem ismerösnek, vagy felveszem es nem irok neki, vagy törlöm, vagy letiltom, vagy nem irok vissza, ignoralom. Haragot azèrt nem akarnék.

De valahol màr komolyan idegesitenek ezek a bibibí" tipusu üzenetek ill hogy ERRÖL szol a kapcsolat. Es nem egy, nem két föröl van szo. Hanem joval többröl.

Mondhatnam az egesz eddigi multamban levökröl.

Kiveve az exeket erfekesmodon. Ök ugyanis az egyetlenek, akikkel a valo vilagrol van szo az elet fent lent hullamaival együtt hosszu évek tavlatabol is. Celokrol tervekröl ketsegekröl aggodalmakrol szivasokrol meg ugy racionalisan a hogyletröl.

Engem borzalom irritalnak a fent leirt formalis jopofizàsok!

En nem akarok folyamat masok életéhez tapsoloember lenni..de megbantani sem akarom.

De ha megirnék is ilyet hogy hagyjon màr ezekkel engem békén, nagy ésszel elkönyvelnének irigynek. Miközben en csupàn nem akarok azon versenyezni, hogy kinek van több vagy jobb valamiböl meg stb. Nekem ez gyomorforgato igy.

#büszkelkedés vetités külcsin felszinesség #volt baratoktol meglevö tavoli rokonoktol
2020. aug. 16. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen próbálj meg túllépni. Ők ilyenek, te mást keresel egy kapcsolatban, a megoldás, hogy nem írsz vissza, nem viseled el ezeket a kapcsolatokat. Mást nemigen tudsz tenni a bosszankodáson kívül.
2020. aug. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!