Miért van az, hogy olyan dolgokkal kapcsolatban van hiányérzetem, amik valójában soha sem érdekeltek?
Szociális fóbiás vagyok, eléggé introvertált, magamnak való.
Mégis, ha visszagondolok az egyetemi évekre és arra, hogy gyakorlatilag nem buliztam, nem szórakoztam, mint mindenki más, akkor egy rossz érzés kerít hatalmába. Úgy érzem, hogy elmulasztottam valami fontosat.
A vicc az, hogy azon kevés alkalommal, amikor mégis elmentem bulizni, 1-2 kivételtől eltekintve nem éreztem jól magam. Az alkohol engem is felszabadít, csakhogy ilyenkor nem állok neki tombolni, mint mások, hanem fogom magam és leülök valami csendesebb helyre és elvagyok magamban, mint a befőtt a kis sörömmel együtt. Nem érzem sem jól, sem rosszul magam. Mégis, amikor visszagondolok így 30 evésen az egyetemi évekre, iszonyatos hiányérzetem van ezzel kapcsolatban. Azt kívánom bárcsak én is buliztam és szórakoztam volna.
Miért van ez az érzésem, ha valójában soha esélyem sem volt jól érezni magam ilyen szituációkban? Hogy tudnám kiverni a fejemből ezt a gondolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!