Az normális ha egy fiatal lány sugar daddy-t akar?Több lent
A barátomnak van egy húga aki 13 (1 hét múlva,14)èves...elèg jóban vagyok a családjával ès így természetesen a húgával is...állandóan arról beszél nekem hogy neki milyen jó lenne egy sugar daddy...meg mennyire jó lehet s*x-elni
Egyszűren nem értem mièrt gondolkozik ilyenen egy egy 13-4 èves lány...ennyi idősen mèg azt se tudtam mi az hogy “sz3xelni”
13 évesen nem tudtad mi a szex? ne szórakozz.
szimplán csak kamasz majd kinövi.
Tudja egyáltalán, hogy mi az a sugar daddy?
Nem, nem számít normálisnak, de mostanság elég elterjedtek az általam díszp*csának elnevezett emberek. Menő lett sz*xel pénzt keresni vagy népszerűbbé vállni általa.
De reménykedj, hogy a későbbiekben jó társaságba kerül és rájön arra, hogy ez egyáltalán nem menő.
Angolban létezik a "groomed" szó, ami arra utal hogy egy ember, vagy maga a kultúra/társadalom annyira agymos egy gyereket, hogy az úgy érzi, hogy normális egy idősebb férfi, (vagy úgy általában idősebb férfiak) iránt érdeklődni, vagy a korához képest messze túl felnőttesen viselkedni.
Nem normális abszolút, viszont egyre elterjedtebb manapság. És nem is fog javulni ez a helyzet, mert általában a gyereket okolják ezért, nem pedig a probléma gyökerét akarják megkeresni.
#9:
Na megjött a turbókölyökvédő idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!