Ha egy fiatal "visszafogott", "merev", az tényleg nem normális?
Nem bántás a célom, így kérlek semmit se vegyetek annak!
Kérlek ne olvassatok soraim mögé olyan dolgokat, amik nincsenek ott!
Szóval kötelességtudó (sőt, beismerem, sokszor már-már munkamániás), keveset alkoholizáló (nem állítom hogy egyáltalán ;), diszkót utáló, céltudatos fiatal vagyok. Sok a célom, az élet több területén is és azokért küzdök, sokat tanulok, aránylag keveset puskázom.
Úgy érzem, hogy teljesen le van nézve manapság egy ilyen ember + nagyon kevesen vagyunk.
Igaz az, hogy robotok vagyunk? Meg fogunk savanyodni? Nem lesz párunk?
Emellett nem tudom, hogy hova járjak társaságba... Nem vagyok animés, együtteseknek se vagyok túl nagy fanja.
Úgy érzem, hogy így van...
:(
A mai világban sok áldozatot kell hozni, néha pofátlanul kell hozzáállni dolgokhoz. A munkahelyemen is ha nem lennék nagyszájú, beszólogatós, akkor kinéznének maguk közül, és valószínű ahogy elhagynám a társaságukat, azt kérdeznék maguktól, ez vajon becsömörlött beteg gyerek?
21F
Ilyen vagyok, de nem érzem magam nem normálisnak. más véleménye meg nem érdekel.
Nem vagyok robot, besavanyodott sem párt meg nem is akarok.
Robotnak én se érzem magam - csak hallottam már élőben is, meg pl. itt is meg máshol is -, besavanyodottnak is max. azért, mert nem fogadnak el.
#3 ez az, ezt tapasztalom én is. :(
A beszólogatás amúgy nagyon jó egy darabig, meg vicces, de egy idő után - számomra - fárasztó, és onnantól néznek le :D
#4 Hát nekem az élet egy részét a munka jelenti. A másik részét a szórakozás természetesen.
Kedves kérdező én is hasonló mentalitású vagyok mint te. A visszafogottság nem rossz dolog, nem kell mindenkinek dolce vita állat módjára élni az életét. A merevség inkább probléma, mert az téged is erősen korlátoz, de tudatossággal leküzdhető. Egyébként a sikerhez szerintem két út vezet, vagy gátlástalanul másokon átgázolva törsz előre, vagy pedig szorgalmas becsületes munkával kikaparod magadnak a gesztenyét. Hidd el ez a személyiség nem olyan rossz, mert a tudáson és a munkán keresztül hatalmat ad. És igen valóban sokszor le vagyunk nézve. De én manapság az irigységet látom az emberek szemében, ugyanis pont ennek a mentalitásnak hála olyan szakmát tanulok, és végzek lassan el, amivel szinte végtelen lehetőségeim vannak.
Ami pedig a barátnőt illeti, ez az embertípus amibe mi tartozunk harminc felett éli igazán a világát. Habár nekem most van barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!