Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy fiatal "visszafogott",...

Ha egy fiatal "visszafogott", "merev", az tényleg nem normális?

Figyelt kérdés

Nem bántás a célom, így kérlek semmit se vegyetek annak!

Kérlek ne olvassatok soraim mögé olyan dolgokat, amik nincsenek ott!

Szóval kötelességtudó (sőt, beismerem, sokszor már-már munkamániás), keveset alkoholizáló (nem állítom hogy egyáltalán ;), diszkót utáló, céltudatos fiatal vagyok. Sok a célom, az élet több területén is és azokért küzdök, sokat tanulok, aránylag keveset puskázom.

Úgy érzem, hogy teljesen le van nézve manapság egy ilyen ember + nagyon kevesen vagyunk.

Igaz az, hogy robotok vagyunk? Meg fogunk savanyodni? Nem lesz párunk?

Emellett nem tudom, hogy hova járjak társaságba... Nem vagyok animés, együtteseknek se vagyok túl nagy fanja.

2014. máj. 7. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Én is ilyen vagyok, és meg kell mondanom, hogy ha igaz lenne, akkor az azt jelentené, hogy csak az ellenkező tulajdonságok birtoklóira vár társas és boldog élet.
2014. máj. 7. 22:03
 2/13 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, hogy így van...

:(

2014. máj. 7. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

A mai világban sok áldozatot kell hozni, néha pofátlanul kell hozzáállni dolgokhoz. A munkahelyemen is ha nem lennék nagyszájú, beszólogatós, akkor kinéznének maguk közül, és valószínű ahogy elhagynám a társaságukat, azt kérdeznék maguktól, ez vajon becsömörlött beteg gyerek?

21F

2014. máj. 7. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha a céljaidat eléred, akkor a savanyodás gondolom nem áll köztük így azt elkerülöd, a pár gondolom cél lesz így eléred. Robot? Dehogyis. Csináld csak okosan, ne felejts el néha lazítani. Nem azért él az ember, hogy dolgozzon hanem azért dolgozik, hogy éljen.
2014. máj. 7. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Ilyen vagyok, de nem érzem magam nem normálisnak. más véleménye meg nem érdekel.

Nem vagyok robot, besavanyodott sem párt meg nem is akarok.

2014. máj. 7. 22:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Robotnak én se érzem magam - csak hallottam már élőben is, meg pl. itt is meg máshol is -, besavanyodottnak is max. azért, mert nem fogadnak el.

#3 ez az, ezt tapasztalom én is. :(

A beszólogatás amúgy nagyon jó egy darabig, meg vicces, de egy idő után - számomra - fárasztó, és onnantól néznek le :D

#4 Hát nekem az élet egy részét a munka jelenti. A másik részét a szórakozás természetesen.

2014. máj. 7. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok/voltam, és ami a meglepő, hogy most 30-hoz közeledve azt látom, hogy pont azok "savanyodtak be" körülöttem, akik a leglazábbnak mutatták magukat tizenévesen. Még nem tuti a képlet, mert még meg kell öregednem, de én nekem az a sejtésem, hogy a "mai fiatalozó" idősek a fiatalon züllöttek közül kerülnek ki.
2014. máj. 7. 22:22
 8/13 anonim válasza:
amiket írsz fiatalok, fiatal felnőttek körében népszerű dolog azután megfordul a dolog onnantól kezdve a fiatalon züllöttek kezdenek el besavanyodni és megbánják, hogy nem tanultak..stb nekik nem lesz normális kapcsolatuk míg te akárhova is eljuthatsz persze ők is de nekik azt az 5 év amit te szilvatása vészeltél át 25 évesen kell elkezdeniük bepótolni vagy amikor már megunták és bizony ők ekkor már maguktól, az élettől, élet helyzetüktől fogják megkapni azt a szívatást amit előtte ők adtak másoknak!
2014. máj. 7. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező én is hasonló mentalitású vagyok mint te. A visszafogottság nem rossz dolog, nem kell mindenkinek dolce vita állat módjára élni az életét. A merevség inkább probléma, mert az téged is erősen korlátoz, de tudatossággal leküzdhető. Egyébként a sikerhez szerintem két út vezet, vagy gátlástalanul másokon átgázolva törsz előre, vagy pedig szorgalmas becsületes munkával kikaparod magadnak a gesztenyét. Hidd el ez a személyiség nem olyan rossz, mert a tudáson és a munkán keresztül hatalmat ad. És igen valóban sokszor le vagyunk nézve. De én manapság az irigységet látom az emberek szemében, ugyanis pont ennek a mentalitásnak hála olyan szakmát tanulok, és végzek lassan el, amivel szinte végtelen lehetőségeim vannak.

Ami pedig a barátnőt illeti, ez az embertípus amibe mi tartozunk harminc felett éli igazán a világát. Habár nekem most van barátnőm.

2014. máj. 8. 02:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál kérdező.:) Én is ilyen vagyok, a környezetemben meg szinte senki, ezért néha én gondolom magamat defektesnek. Jó látni, hogy vannak még páran ilyenek.:)
2014. máj. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!