Mások sértődékenyek vagy én vagyok érzéketlen?
Nézd meg a Jordan sorozatot : The last dance
Olvassad el a Herceg könyvet Machiavellitől.
Lehetsz kedves vagy lehetsz hatékony.
Az emberekből mindig lesz, aki megsértődik, bármit mondasz. Munkahelyemen valaki akkor is megsértődik, amikor azt mondom Jó Napot! - akkor aznap csak magázom, hogy lássa, tisztelem és nem peer, hanem ügyfél szinten kezelem.
Nálunk munkahelyen fontosabb a jófejség, mint a hatékonyság. Engem ez depresszióba taszít, de ez csak egy munkahely. Ha fontosabb, hogy jól érezze magát mindenki, mint hogy kemény tempóban profitot termeljünk, és ezért ugyan annyit fizetnek... Legyen. Csak az fogja szarul érezni magát, aki lelkiismeretesen és eredményesen szeret dolgozni.
Én írtam a #19-est.
Még mindig nem vagy tisztában a szavak jelentésével, de nem baj. Másrészt pedig épp te ugatsz be mindenkinek az elejétől fogva, úgyhogy miről beszélsz?:DDDD
De hiába nagy a szád, ha egyszerű vagy, mint a faék....
21 Nem szeretek olvasni az a gond.
Engem is lehúz hogy állandóan meg kell játszani magamat.
22. És akkor mi van? Elolvastad nem tetszik akkor el lehet tolni a biciklit. A te fajtáddal nem lehet vitatkozni mert úgyis csak a magáét mondja. És ha beugatok mi van? Tán valaki kideríti hogy vagyok és megkeres? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!