Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell megmondani egy...

Hogyan kell megmondani egy sértődékeny, hőbörgéssel reagáló embernek, hogy ne beszéljen bele az arcomba, mert kellemetlen a lehelete?

Figyelt kérdés
Az ilyen ember tulajdonsága, hogy csak a saját érdekeit nézi, az hogy a környezetében tartózkodó emberek nem bírják a szájszagát azzal nem törődik, ha említeném neki hogy ez probléma, akkor nekiállna hőbörögni, szitkozódni, átkozódni.
2020. jan. 24. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kínáldd meg rágóval.
2020. jan. 24. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Hányd le és mond hogy bocsánat de nem direkt volt. Legközelebb 50 méter távolságba beszél majd veled.
2020. jan. 24. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Viccet félretéve, ha nem direkt olyan a lehelete, és szegény beteg arról nem tehet, de ha valakinek azért szar a lehelete, mert iszik vagy mert igénytelen, de nincs semmi baja, és tudja magáról de leszarja hogy a másiknak forog a gyomra, azt lehet hogy egyszer le fogják hányni.
2020. jan. 24. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem tudod úgy megmondani, hogy ne bántanád meg, pláne ha nem is tehet róla, mert beteg. Ahogy az első válaszoló írta, a legjobb ha megkínálod rágóval. Én voltam az előző válaszoló. Engem pl. zavar, ha nekem kellemetlen a leheletem, akkor nyelvdörzsitől kezdve mindent kipróbálok, hogy még véletlenül se legyen távolból se kellemetlen a másiknak, de ez bárkivel előfordulhat úgy hogy nem is tudja, pl. kiszáradt a szája attól is lehet, hogy pl. nem volt ideje vagy lehetősége inni vizet. Sok mindentől lehet, ahogy írtam betegségtől is, de arról nem tehet, és szerintem az ilyen ember inkább próbál minél távolabb maradni beszélgetés közben, mert neki is kellemetlen.
2020. jan. 24. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Akinek betegség okozza az is odafigyelhet attól magára rendszeres rágózzással vagy távolságtartóbb beszéddel, nem indok ez attól arra, hogy bele kell másznia a másik ember arcába.
2020. jan. 24. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Álj hátrébb mert büdös a pofád mint egy pumaketrec.
2020. jan. 24. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ISMERős helyzet! Mikor a volt feleségem kiabált,másfél méterre tőlem és az egész konyhát betöltötte a pokoli lehellet. Amúgy a sértődös hőbörgő embereknek magas a gyomorsava az idegtől.Refluxosak lesznek és azért van a bűzös szájszag.
2020. jan. 24. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj haver...bent találsz a zsebemben egy doboz Tic-Tac-ot. Vegyél csak belőle, amennyit akarsz. Könyörgök..."

// Aranygyermek c. film //

😄

2020. jan. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!