Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mások sértődékenyek vagy én...

Mások sértődékenyek vagy én vagyok érzéketlen?

Figyelt kérdés
Mindig van akit sért valami de nem is értem, most nem tudok példát hozni de mondok valamit és fel van háborodva a másik. Számomra teljesen hétköznapinak tűnik amit mondok és más megsértődik rajta, azt is mondták már hogy felkavaró dolgokat mondok de nem értem pontosan mire gondolnak, vagy legalábbis sejtem de akkor sem értem. Azt nem értem még amikor valakinek beszólnak az meg félholtra veri a másikat és kiposztolják valahova. Nekem hányszor mondták már hogy dugnám meg a családtagjaimat meg hogy ölnék meg de leperget rólam, egyszerűen nem tudom magamra venni. 20/f
2020. júl. 30. 22:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az nem őszinteség, ha burkoltan lekövérezed valakinek a párját. Erős fogalmi zavarban szenvedsz.
2020. júl. 31. 11:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

10

Ja, te vagy a romlatlan igazság s tisztaság, úgy véled...

Innen nézve a tahó s lenéző jön vissza, egy antiszociális remete...ne vedd sértésnek csak őszinte meglátás,, ahogyan elvártad.

Attól, hogy vannak gondja az életben, még nem rohad belülről...

2020. júl. 31. 12:13
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem rohad belülről? Adja a szépet mindenkinek de közben kibeszéli őket a hátuk mögött, szereti az embereket egymás ellen fordítani és sorolhatnám. De te biztos jobban ismered nálam.

Van egy barátom akivel olyan dolgokat is megosztunk egymással amiről a világon senki más nem tud, nem is mernék másnak beszélni róla. Ha van valaki aki mindig mellettem van akkor nem látom az értelmét hogy haverkodjak mivel az emberiség nagy része egy hulladék és ezerből egy az akire érdemes időt fordítani.

2020. júl. 31. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13

Ja, te így érted...én ezt sz@r-megbízhatatlan alaknak nevezem...

Te is itt pletykálsz róla...ehhh.

Aztán, nehogy meglepődj, ha a bizalmid hátba szúr, ha ilyen genya vagy másokkal, mint dagizó.

Ekkora hülyeséget régen olvastam egy barátságról...1 van, akkor mindenkibe belerúghatok onnantól gyakorlatilag, ezt írod...nem érzed gebasznak kicsit sem?

S ha egyedül maradsz, akkor a kaszással kell beérned, mert élő ember szóba nem áll veled, mert mindenkinél leszerepeltél;)

2020. júl. 31. 13:43
 15/23 A kérdező kommentje:

Pletykálok róla és? Mindenkit kibeszélnek a háta mögött.

Ha hátba szúrna ő is rosszul járna mert messenger beszélgetések vannak lementve arra az esetre ha ellenem fordulna, kiteregetnék mindent.

Mellesleg őt nem érdekli hogy bánok másokkal és fordítva sem, az számít hogy ő mit tett értem és nem az hogy milyen ember.

2020. júl. 31. 13:53
 16/23 anonim ***** válasza:

15

Itt már gáááz vagy teljesen haveroddal...ennyi.

2020. júl. 31. 14:01
 17/23 A kérdező kommentje:
Biztos
2020. júl. 31. 15:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Van aki szereti a húsipari nőket. Milyen válaszra gondoltál, mit ír? "Tudod, ha nincs ló..." "A szülei befolyásosak..." "Vele vagyok, de csak azért mert láthatom a húgát" Láttad, hogy megitélésed szerint húsi, de nem biztos a párja megítélése szerint is húsi. Lehet, amikor megismerkedtek nem volt husi, de már beleszeretett, érted nem mindenki cseréli a párját mert időközben elhízik.

A Messengeren sok igazságot/őszinteséget ne várj, mert a szó elszáll az írás megmarad. Megbántottad, mert azt mondtad átvitt értelemben, hogy neki rossz az ízlése.

2020. júl. 31. 20:00
 19/23 anonim ***** válasza:

“ Pletykálok róla és? Mindenkit kibeszélnek a háta mögött.”

Ja, tehát ha te nem teszed a szépet, de pletykálsz róla, akkor az már tök korrekt vagy mi? Csak mert amiket eddig írtál, azok alapján te kivül-belül rohadsz. Annyira logikátlan az a sok baromság, amit összehordasz.

2020. júl. 31. 20:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Az hogy van egy igaz barátom nem azt jelenti hogy belerúgok a többibe hanem azt hogy nem mélyítem el a kapcsolatomat velük, beszélgetek másokkal ha egy közösségbe vagyunk viszont semmi több. Nem szoktam haverkodni mert mizantróp vagyok, néha a családtagjaimat is nehezen viselem el.

Nem megsértettem burkoltan hanem feltettem egy kérdést mivel a nőkről beszéltünk és én kíváncsi voltam, van aki a 2 mázsásat szereti valaki meg a 70 kilósat, honnan tudnám hogy ha az egyiket nem sérti a kérdés a másikat fogja?

Utolsó te pedig gondolom a helyi "hú de megmondom most a frankót" ember vagy, minden közösségben van egy ilyen. Azok alapján amiket írok te l'faszt nem tudsz! Attól hogy neked van itt a legszélsőségesebb dumád nem leszel különleges.

2020. júl. 31. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!