Honnan ered az a "hagyomány", hogy a nőknek melltartót kell viselniük, ha nyilvánosság elé mennek?
Figyelt kérdés
Ez miért jó? Gondolom, valami hagyományból jöhetett2020. júl. 28. 17:07
11/15 anonim válasza:
9-es az csak egy pozitiv utó termék volt még mindig a vállakon volt a főhangsúly mikor létrehozták mert iszonyatosan tudott fájni
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nincs kis mellem és én jobban érzem magam, ha sétánál nem reng meg lifeg jobbra-balra, hanem tartja valami. Arról nem is beszélve, hogy baromi gáz ha fázol és ez látszik is. Aztán ha 20 pasi stíröli a melled a villamoson, akkor meg ki vagy akadva, hogy mennyire perverz állat mindegyik. :D
Amúgy vannak sportmelltartók is azoknak akiknek kisebb a mellük vagy nem bírják a melltartót. Otthonra pl.én is olyat veszek fel.
13/15 Miss Endzsi válasza:
Fájdalmas lenne nélküle buszozni.
14/15 anonim válasza:
Áldásos találmány! Csak otthon nincs rajtam, de nyilvánosan mindig viselem. Nem érzem erőszakolásnak, tuszkolásnak, srm kötelezőnek. De nagyon utálnám, ha valaki elvenné tőlem! Feszélyezve érezném magam melltartó nélkül, nyilvánosan.
15/15 anonim válasza:
Régen igaz, hogy nem hordtak melltartót, de helyette kombiné volt rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!